سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

نماینده طالبان از ملت ایران عذرخواهی کرد

نماینده طالبان حاضر در افتتاحیه سی و هشتمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی که هنگام پخش سرود ملی جمهوری اسلامی از جای خود برنخاسته بود، با ارائه توضیحاتی از ملت ایران عذرخواهی کرد.

طالبان
به گزارش خبرگزاری موج

​، «مولوی عزیزالرحمن منصور»، نماینده طالبان حاضر در افتتاحیه سی و هشتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی هنگام پخش سرود ملی جمهوری اسلامی از جای خود برنخاست که این موضوع واکنش زیادی در رسانه‌ها به دنبال داشت.

در پی این واکنش‌ها نماینده طالبان در گفتگویی ضمن عذرخواهی از اتفاق پیش آمده از برگزاری کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی استقبال کرد و گفت: این کنفرانس در هم‌افزایی و وحدت مسلمانان جهان تأثیرگذار است.

این نماینده طالبان با ابراز خوشحالی از اتحاد مسلمانان، تصریح کرد که ثمره اتحاد، رفع مشکلات مسلمانان در جهان است.

نماینده طالبان با اشاره به اتفاق رخ داده در مراسم افتتاحیه کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی خاطرنشان کرد که «در افغانستان معمول است به هنگام پخش سرود ملی وطن، همگان به حالت نشسته هستند و ما نیز در این مراسم به عرف و سنت خود عمل نمودیم.»

مولوی عزیزالرحمن ضمن بیان ارادت نسبت به جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد که خواهان ارتباط، هماهنگی و دوستی بیشتر با کشورهای اسلامی و به خصوص کشور همسایه جمهوری اسلامی ایران است که این از اولویت‌های «امارت اسلامی» افغانستان است.

 

بیشتر بخوانید:

بی‌احترامی طالبان به سرود ملی ایران! + فیلم

کاظمی قمی به رفتار نماینده طالبان در کنفراس وحدت اسلامی واکنش نشان داد + فیلم

عذرخواهی نماینده طالبان از مردم ایران + فیلم

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه