سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

وزیر کشور:

اجرای قانون جوانی جمعیت از افتخارات دولت سیزدهم است

وزیر کشور تصریح کرد: اجرای قانون جوانی جمعیت نیز یکی دیگر از افتخارات دولت سیزدهم است و امروز یکی از وعده‌های رییس جمهور شهید شامل ساخت مسکن ملی و جوانی جمعیت محقق شده است.

وزیر کشور
به گزارش خبرگزاری موج

، «احمد وحیدی» روز پنجشنبه در مراسم اهدای زمین به خانواده‌های خوش جمعیت استان مرکزی در شهر جدید امیر کبیر اراک، افزود: شتاب بخشی به پروژه های مسکونی کشور مدیون حمایت‌های شهید جمهور است.

وی ادامه داد: اجرای قانون جوانی جمعیت نیز یکی دیگر از افتخارات دولت سیزدهم است و امروز یکی از وعده‌های رییس جمهور شهید شامل ساخت مسکن ملی و جوانی جمعیت محقق شده است.

وزیر کشور اظهار کرد: در هشت سال قبل از دولت سیزدهم دچار رکود شدید در حوزه مسکن بودیم و باید آنچه از قبل مانده بود نیز به اتمام می رسید، همچنین کارهای در دست اقدام باید آغاز می شد، از طرفی رکود شدید اقتصادی و رشد منفی تورم نزدیک به ۶۰ درصد وجود داشت و شهید رئیسی در این شرایط دولت را تحویل گرفتند که گفته می شد حتی مشکل آب کشور هم بدون حل مسائل ما با آمریکا درست نمی شود اما این باور ۱۰۰ درصد غلط و شرک آلود بود.

وحیدی با بیان اینکه شهید جمهور پروژه‌های مختلفی از جمله در حوزه مسکن را در این شرایط آغاز کردند، گفت: به گفته وزیر راه و شهرسازی عملیات اجرایی دو میلیون و ۶۰۰ هزار مسکن در کشور آغاز شده است. این کار در دو سال اول دوره نخست دولت سیزدهم صورت گرفت که کاری شگفت انگیز بود، در حالی که مسکن مهر در دوره دوم دولت وقت انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: مسکن یکی از نیازهای ضروری مردم است و تامین آن برای افراد نیازمند کاهش بار بر دوش دولت است و امروز خوشبختانه تحویل مسکن در سراسر کشور انجام می شود.

وزیر کشور گفت: شهید رییسی تمام تلاش خود را برای توسعه اقتصادی کشور و حل مشکلات مردم بکار گرفت که در حوزه اقتصاد احیای واحدهای تعطیل و در حوزه مشکلات مردم هم ساخت ۲ میلیون ۶۰۰ هزار واحد مسکونی را در کارنامه درخشان خود دارد.

وحید تاکید کرد: امید است رئیس جمهور آینده راه شهید رئیسی در ساخت مسکن و توجه ویژه به تولید را ادامه دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه