سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

فرمانده سپاه تهران:

کنگره شهدا برای زنده‌ نگه داشتن یاد و نام شهداست

فرمانده سپاه پاسداران تهران ابراز داشت: کنگره شهدا برای زنده‌ نگه داشتن یاد و نام شهداست که به تعبیر رهبری کمتر از شهادت نیست. بزرگداشت شهدا یعنی ادامه حرکت جهادی و فرهنگ شهادت‌طلبی، ایثار، مجاهدت و مقاومت. همه باید تلاش کنیم یاد و فرهنگ شهدا زنده بماند.

حسن حسن زاده
به گزارش خبرگزاری موج

، سردار حسن حسن‌زاده در پیش‌از خطبه‌های نماز جمعه تهران با بیان اینکه تهران امروز ام‌القرای جهان اسلام با ۲۴ هزار شهید از اقشار مختلف است، اظهار کرد: ما در تهران از رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر، وزیر، نماینده مجلس شهید تا استاد دانشگاه، دانشجو و دانش‌آموز شهید داریم و به شهر تهران با این میزان شهید افتخار می‌کنیم.

وی افزود: کنگره شهدا برای زنده‌ نگه داشتن یاد و نام شهداست که به تعبیر رهبری کمتر از شهادت نیست. بزرگداشت شهدا یعنی ادامه حرکت جهادی و فرهنگ شهادت‌طلبی، ایثار، مجاهدت و مقاومت. همه باید تلاش کنیم یاد و فرهنگ شهدا زنده بماند.

فرمانده سپاه تهران تاکید کرد: امروز اگر در جامعه شاهد سربلندی، آرامش، آسایش و عزتمندی هستیم و در مولفه‌های قدرت دست برتر داریم به دلیل مجاهدت‌ها و ایثار شهدای ماست. بهترین سبک زندگی سبک زندگی ایرانی اسلامی شهداست و باید به ترویج آن در جامعه کمک کنیم. پایداری این مولفه‌ها به نهادینه‌شدن فرهنگ ایثار و شهادت و پایداری است.

حسن‌زاده ادامه داد: در طول دو سال اخیر ذیل برنامه کنگره‌ بزرگداشت شهدای پایتخت انجام شده است، توفیق داشتیم از خانواده‌های شهدا دیدار کنیم، کتاب‌های متعددی درباره زندگی شهدا منتشر و در مجموع ۲۰۰ اثر فرهنگی و رسانه‌ای در این زمینه پخش شده است. سمفونی «ساحت حماسه» هم از تازه‌ترین اقدامات فرهنگی در زمینه پاسداشت یاد شهداست.

وی یادآور شد: برنامه‌هایی نیز در روزهای آتی داریم و از جمله آن‌ها یادواره شهدای ادیان توحیدی، یادواره شهدای طلاب و یادواره شهدای دانش‌آموز است. همچنین مراسم اصلی بزرگداشت ۲۴ هزار شهید پایتخت یازدهم بهمن در سالن ۱۲ هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی برگزار می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه