اعضای انجمن دوستی ایران و کویت با سفیر ایران دیدار کردند

انجمن دوستی ایران و کویت مراسم بزرگداشتی به مناسبت تعیین سفیر جدید ایران در این کشور برگزار کرد.

 اعضای انجمن دوستی ایران و کویت با سفیر ایران دیدار کردند

به گزارش خبرگزاری موج، در این مراسم «شیخ علی الخالد الصباح» رئیس انجمن ضمن عرض خیر مقدم به محمد توتونچی، سفیر ایران در کویت و آرزوی موفقیت برای  وی جهت پیشبرد روابط دوستانه و تاریخی دو ملت همسایه و مسلمان بر اهمیت حضور فعال‌تر بازرگانان، هنرمندان و فرهیختگان ایرانی در کویت تاکید کرد.

الصباح افزود: ما در تلاش خود برای تعمیق و گسترش پیوندهای ناگسستنی دو ملت جدی هستیم و از هیچ کوششی در این زمینه دریغ نخواهیم کرد.
محمد توتونچی سفیر کشورمان در این دیدار گفت : حضور نخبگان اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و دانشگاهی در ترکیب جدید انجمن مایه بسی امیدواری و دلگرمی است و جمهوری اسلامی ایران همواره حامی و پشتیبان کشورهای همسایه مسلمان بوده و در تنگناها و بحران‌ها صداقت و برادری خود را به اثبات رسانده است.

وی افزود : همزیستی مسالمت‌آمیز و گسترش روابط با کشورهای همسایه در زمینه‌های رسمی و مردمی همواره مورد تاکید رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه