سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

سفیر ایران در کویت:

منطقه نیازی به حضور نیروهای بیگانه ندارد

سفیر ایران در کویت گفت: ایران بر این باور است که کشورهای حاشیه خلیج فارس بدون دخالت های خارجی می توانند امنیت این منطقه حساس را حفظ کنند و منطقه نیازی به حضور نیروهای بیگانه ندارد.

محمد ایرانی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در کویت

به گزارش خبرگزاری موج، محمد ایرانی سفیر ایران در کویت در گفتگو با روزنامه الجریده گفت: ایران بر این باور است که کشورهای حاشیه خلیج فارس بدون دخالت های خارجی می توانند امنیت این منطقه حساس را حفظ کنند و منطقه نیازی به حضور نیروهای بیگانه ندارد.

وی با اشاره به مطرح شدن پیشنهاد امضای معاهده عدم تعرض به همسایگان از سوی محمد جواد ظریف و همچنین پیشنهاد تقویت گفت‌وگوهای منطقه‌ای گفت: این اولین بار نیست که جمهوری اسلامی ایران خواهان همکاری و هم‌پیمان شدن با کشورهای حاشیه خلیج فارس می‌شود.

سفیر کشورمان گفت که سیاست‌های اصولی ایران بر اساس ایجاد ارتباط سازنده با همسایگان است و این سیاست بر حسن همجواری، تقویت اعتماد و همچنین تقویت نقاط مشترک متمرکز است.

 محمد ایرانی با اشاره به اینکه برخی ابرقدرت‌ها به حریم ما تجاوز می‌کنند و قبل از هر چیزی به منافع خود فکر می‌کنند و همچنین به دنبال ایجاد تفرقه میان کشورهای همسایه و مسلمان هستند، افزود: بازی خطرناکی که مقامات آمریکایی و خصوصا دونالد ترامپ در پیش گرفته است در همین راستا است. آنها می‌گویند که برای تامین امنیت کشتیرانی در خلیج فارس و تنگه هرمز ائتلاف ایجاد می کنند اما هدف اصلی آنها ایجاد بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه است به خصوص اگر اسرائیل به این ائتلاف بپیوندد.

وی در پایان گفت که کشورهای همسایه خطر حضور اسرائیل در منطقه و نقش آن در ایجاد تنش را به خوبی درک می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه