سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

کمیسیون تلفیق فردا بررسی جزییات برنامه هفتم را در دستور کار دارد

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: کمیسیون تلفیق از فردا وارد محتوای لایحه برنامه هفتم توسعه خواهد شد و موضوع رشد اقتصادی به عنوان نخستین فصل این لایحه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

برنامه هفتم توسعه

به گزارش خبرگزاری موج، داوود منظور در حاشیه جلسه عصر شنبه کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: جلسه عصر امروز، دومین جلسه کمیسیون تلفیق است و من در جلسه نخست این کمیسیون کلیاتی را از برنامه هفتم توسعه طرح کردم و ۱۲ تن از نمایندگان نکات و ملاحظاتی را در بخش‌های مختلف عنوان کردند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: به دلیل اینکه فرصت لازم وجود نداشت تا ما به این ابهامات پاسخ دهیم امروز و از ابتدای صبح که در جلسه کمیسیون حاضر شدیم از تعدادی وزرا برای حضور در این جلسه دعوت کردیم تا به نکات و ملاحظات نمایندگان پاسخ دهند.

منظور با اشاره به حضور وزیر اقتصاد، وزیر نیرو، وزیر بهداشت و درمان، وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان اداری و استخدامی در جلسه امروز کمیسیون تلفیق گفت: این وزرا و مسئولین با حضور در جلسه کمیسیون به تفصیل نکات خود را مطرح و لایحه فوق را تبیین و به سوالات نمایندگان پاسخ دادند.

وی با بیان اینکه فضای مجلس و کمیسیون بسیار مساعد و مثبت است، گفت: یک همدلی و همچنین همکاری خیلی نزدیکی را با نمایندگان شاهد هستیم و مطمئنیم با فضایی که وجود دارد، بتوانیم هرچه زودتر لایحه را به تصویب نهایی برسانیم.

رئیس سازمان برنامه بودجه ادامه داد: نمایندگان در حوزه‌های تخصصی خودشان نکات، ابهامات و پیشنهاداتی را نسبت به برنامه هفتم توسعه مطرح کردند که تلاش می‌کنیم در نشست‌های تخصصی که از فردا برگزار خواهد شد به مجموع این سوالات پاسخ دهیم و بتوانیم برنامه را پا به پای نمایندگان جلو ببریم.

منظور تاکید کرد: نگرانی خاصی نسبت به رای نمایندگان کمیسیون تلفیق به لایحه برنامه هفتم وجود ندارد و اغلب نمایندگان رضایت خود را پیرو این برنامه اعلام کردند، لذا ما از فردا وارد محتوای این لایحه خواهیم شد و اولین فصل این لایحه که مربوط به رشد اقتصادی است را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه