سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح:

برگزاری رزمایش‌ها عاملی دلسرد کننده برای دشمنان است

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، رزمایش‌های نیروی زمینی ارتش را عاملی دلسرد کننده برای دشمنان برشمرد و افزود: این رزمایش‌ها پیام لازم را به دشمنان مخابره کرده و خیال هرگونه تعرض به کشور را از ذهن پلیدشان دور می‌کند.

بازدید سرلشکر باقری از پایگاه هوایی راهکنشی عقاب 44 ارتش

به گزارش خبرگزاری موج، سرلشکر محمد باقری در همایش سراسری فرماندهان یگان‌های عمده نیروی زمینی ارتش با بیان این که ایستادگی ملّت ایران در مقابل توطئه‌های دشمنان، آن‌ها را از نیل به اهداف‌شان ناامید ساخته است، گفت: بحمدالله با رهبری‌های هوشمندانه فرماندهی معظم کل قوا و اقتدار نیروهای مسلح کشور، همواره دشمنان در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام مانده اند، و امروز به لطف الهی شاهد پیشبرد هرچه بیش‌تر اهداف جمهوری اسلامی ایران هستیم.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تأکید بر اهمیت دشمن ستیزی در شکست توطئه‌های استکبار جهانی، افزود: آمریکا که پس از فروپاشی شوروی ادعای ابر قدرت جهانی بودن را داشت، روزبه‌روز به افول قدرت خویش نزدیک‌تر شده و جهان چند قطبی در حال شکل‌گیری است.

این مقام ارشد دفاعی با اشاره به اینکه دشمنان متوجه شده‌اند که نمی‌توانند خللی در روند انقلاب اسلامی ایجاد کنند، عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر رهبری مدبرانه، نیروهای مسلح کارآمد و مردم همراه و امیدوار، در تمامی عرصه‌ها دشمنان را با شکست مواجه کرده است.

وی اقدام دشمنان اسلام در هتک حرمت به قرآن را خبیثانه دانست و اظهار کرد: دشمنان هیچ‌گاه در طول تاریخ ۴۴ ساله انقلاب اسلامی، بر عهدشان وفادار نبوده و همواره به دنبال توطئه و دسیسه سازی علیه ملّت ایران هستند. آن‌ها علاوه بر این که قصد آسیب رسانی به اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را دارند، از هیچ تلاشی برای آسیب زدن به فرهنگ دینی و مذهبی مضایقه نمی‌کنند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تأکید بر ارتقای روزافزون اقتدار نیروی زمینی ارتش در تمامی عرصه‌ها تصریح کرد: تحول در ساختارهای نیروی زمینی ارتش در سالیان اخیر بسیار عظیم بوده است تا جایی که نیروی زمینیِ امروز، تفاوت‌های مشهودی در حوزه‌های مختلف با نیروی زمینیِ پایان جنگ تحمیلی و دهه‌ی اول انقلاب اسلامی سال دارد.

سرلشکر باقری ضمن تقدیر از مجاهدت امیر کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی محوری ارتش، با اشاره به ارتقاء و هوشمندسازی تجهیزات جدید نیروی زمینی ارتش گفت: نیروی انسانی قوی، مخلص، با آموزش و ولایی با استفاده از این تجهیزات و دستاوردهای دفاعی و نظامی می‌تواند در هر نبردی پیروز باشد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، رزمایش‌های نیروی زمینی ارتش را عاملی دلسرد کننده برای دشمنان برشمرد و افزود: این رزمایش‌ها پیام لازم را به دشمنان مخابره کرده و خیال هرگونه تعرض به کشور را از ذهن پلیدشان دور می‌کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در کنار مسئولیت‌هایی که برای نیروهای مسلح تعریف می‌شود، تأکید بر بصیرت افزایی، دین محوری و توجه به نیروی انسانی، مبنای اخلاقی و اعتقادی ماست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه