سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

دبیر شورای عالی امنیت ملی:

نظم جدید جهانی یک فرصت بسیار بزرگ برای ایران مقتدر محسوب می‌شود

دبیر شورای عالی امنیت ملی صحبت از چرخش تاریخ را صحبت از یک رخداد عظیم و تحول بزرگ دانست و گفت: تحول در قرآن هم مطرح شده است.

دیدار وزیرخارجه آذربایجان با علی شمخانی

به گزارش خبرگزاری موج، دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان عصر امروز پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت‌ در دومین روز همایش هندسه نظم جدید جهانی که در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، گفت: ما در یک شرایط چرخش تاریخ قرار داریم ، پس تغییر در نظم جهانی بسیار مهم است.

وی برگزاری همایش پیرامون نظم نوین جهانی را بسیار مهم دانست و گفت: البته نباید به همایش بسنده کرد ، ما نباید این موضوع را به صورت سر سری و شعاری مد نظر داشته باشیم.دبیر شورای عالی امنیت ملی برگزاری همایش پیرامون نظم نوین جهانی را بسیار مهم دانست و گفت: امروز با افول و سستی فزاینده شکل نظام سلطه مواجه هستیم که فرصتی برای جبهه مقاومت به شمار می‌رود.دکترین مقاومت در این شرایط مشارکت در نظم سازی نبوده بلکه بهره‌برداری از این بی‌نظمی است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی صحبت از چرخش تاریخ را صحبت از یک رخداد عظیم و تحول بزرگ دانست و گفت: تحول در قرآن هم مطرح شده است. روزی که واقعه دیگر قرار است رخ دهد و اثر و نسل جدید قرار است حاکم شد و جهان و جامعه زیر رو شود مانند آنچه در سوره واقعه آمده است، پس باید مراقبت کنیم که این موضوع عظیم را به یک موضوع دم دستی و بی اهمیت تبدیل نکنیم. اگر قرار است کار عملی روی این موضوع انجام شود باید همراه با تدبر، تحقیق و تفکر و کار عمیق باشد.

شمخانی با طرح این سوال که از طرح موضوع نظم جدید جهانی برای چیست؟ تصریح کرد: نظم نوین جهانی و پرداختن به آن موضوعات جدیدی بر سر راه ما قرار می‌دهد و ما را با ابعاد مختلف حرکت ملت‌ها در عصر جدید می‌کند که آگاهی از این موضوع باعث می‌شود بازنگری کنیم در سیاست‌های کلی و کلان.

وی ادامه داد: نظم جدید جهانی برای ما هم می‌تواند یک فرصت بسیار بزرگ و درخشان باید و حتی می‌تواند تهدیدی باشد و سقوط هر کشوری را رقم بزند، فرصت و یا تهدید بودن نظم نوین جهانی بستگی به نوع رفتار و آمادگی ما برای این تحولات باشد، ما باید خودرا آماده کرده و تاب آوری خود را برای تحولات جهانی بالا ببریم.

شمخانی با اشاره به تحولات جهانی بیان کرد: وقتی از تحولات جهانی و نظم نوین جهانی صحبت می‌کنیم که برخی از آن به عنوان تحولات بنیان کن صحبت می کنیم آیا منطقه و کشور خود را تحت تاثیر این تحولات دیده ایم ؟ اینکه خود را استثنا بدانیم تصور ما غیرعلمی و غیرکارشناسی است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: اگر ما خود را متناسب به شرایط موجود و با در نظر گرفتن ابعاد تغییرات نظم جهانی آماده کنیم می‌توانیم آماده این تحولات شده و از این نظم جدید جهانی بهره برداری کنیم. نظم نوین جهانی در ابتدا به معنای بر هم خوردن نظم موجود و تغییر و تحولات در نظم حاکم و بی‌نظمی است، تغییر نظم جهانی به ذات خود مثبت نیست بلکه آمادگی ما و نقش‌آفرینی ما در نظم جدید جهانی است که می‌تواند نظم نوین جهانی را برای ما مثبت کند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در پایان خاطرنشان کرد: هرگونه نظم جدید جهانی خارج از نظم عادلانه و نظم الهی باشد، نظمی برای به قدرت رسیدن نظام‌های سلطه‌گر جهانی است، شرایط موجود می تواند به نفع محور مقاومت باشد اما ما نباید دکترین مقاومت را به دکترین سلطه تبدیل کنیم، هر گونه تغییر در دکترین مقاومت می تواند منجر به آسیب شود. امروز با افول و سستی فزاینده شکل نظام سلطه مواجه هستیم که فرصتی برای جبهه مقاومت به شمار می‌رود. دکترین مقاومت در این شرایط مشارکت در نظم سازی نبوده بلکه بهره‌برداری از این بی‌نظمی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه