سرخط خبرها
  • واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی
  • رامین رضاییان، در رده‌ هشتم خلاق‌ ترین بازیکنان جام جهانی ۲۰۲۶
  • پرواز مستقیم تهران - دوبی از ۱۰ تیر ماه برقرار می‌شود
  • دعوت از لژیونر دورگه جدید به اردوی تیم ملی بسکتبال
  • آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع نیست
  • پلاک شدن اسکوترها جدی تر شد
  • دانمارک به دنبال ممنوعیت پخش اذان ازبلند گو‌های مساجد شد
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی

جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش:

آسمان تهران ۲۹ فروردین مقر رژه تیزپروازان ارتش می‌شود

جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: رژه هوایی ۲۹ فروردین با حضور تیزپروازان نیروی هوایی ارتش و با انواع جنگنده ها در آسمان تهران برگزار خواهد شد که حامل پیام صلح و اقتدار و تولید قدرت و بازدارندگی در منطقه است.

621031_737

به گزارش خبرگزاری موج، امیر سرتیپ خلبان مهدی هادیان جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش در حاشیه دیدار با خلبانان و دست اندرکاران رژه هوایی ۲۹ فروردین روز ارتش در پایگاه هوایی شهید لشگری مهرآباد ضمن تسلیت شهادت حضرت علی بن ابیطالب(ع) و گرامیداشت یاد و نام شهدا خصوصا شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، روز ارتش و حماسه آفرینی‌های نیروی زمینی قهرمان، گفت: رژه هوایی در ایام نورانی و پربرکت ماه مبارک رمضان در ۲۹ فروردین، با حضور تیزپروازان نیروی هوایی ارتش با پرواز انواع جنگنده‌ها در آسمان تهران برگزار خواهد شد.

وی افزود: رژه مقتدرانه هوایی ۲۹ فروردین با محوریت پایگاه هوایی شهید لشگری مهرآباد برگزار خواهد شد و در این رژه خلبانان تیز پرواز نیروی هوایی ارتش توانایی‎ها و قابلیت‌های خود را به نمایش خواهند گذاشت.

امیر سرتیپ هادیان با بیان اینکه رژه روز ارتش، توان رزم و اقتدار ارتش جمهوری اسلامی را به معرض نمایش خواهد گذاشت اظهار کرد: رژه هوایی روز ارتش نشان دهنده آمادگی نیروهای مسلح در طی بیش از چهار دهه از عمر با برکت نظام جمهوری اسلامی ایران است.

جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه اقتدار ارتش جمهوری اسلامی ایران اقتدار نظام است خاطر نشان کرد: رژه هوایی همواره حامل پیام صلح و اقتدار در عصر کنونی و تولید قدرت و بازدارندگی در منطقه بوده است و این اقتدار موجب یاس دشمن شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه