سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت

معاون اول رئیس جمهور در جمع خبرنگاران:

کارگروه تحقق شعار سال تشکیل می‌شود/ ۱۶ هزار میلیارد تومان مصوبات سفر رئیس جمهور به استان ها واریز شد

معاون اجرایی رییس جمهور از واریز بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان برای اجرای مصوبات سفرهای استانی به حساب استان‌ها در هفته منتهی به پایان سال خبر داد.

حاشیه جلسه هیات دولت - ۱۰ اسفند ۱۴۰۱

به گزارش خبرگزاری موج، معاون اجرایی رییس جمهور از واریز بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان برای اجرای مصوبات سفرهای استانی به حساب استان‌ها در هفته منتهی به پایان سال خبر داد.

محسن منصوری که در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران سخت می گفت، ابراز داشت: موضوع اول نشست امروز هیات دولت درخصوص تامین اعتباری بسیار خوبی بود که در هفته پایانی سال برای پروژه‌های مصوب سفر استانی رئیس جمهور انجام شد.

وی افزود: در هفته منتهی به پایان سال بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان برای اجرای مصوبات سفرهای استانی به حساب استان‌ها واریز شد که منشا تحول خوبی در حوزه‌های اقتصادی و عمرانی استان‌ها خواهد بود.

معاون اجرایی رییس جمهور بیان کرد: نکته دوم اینکه پس از جلسه و نشستی که رئیس‌جمهور با برخی از تولیدکنندگان کشور در شب‌های گذشته داشتند و جلسه ۴ ساعته‌ای که به منظور از استماع نقطه نظرات آنها و حل مسائل حوزه تولید جهت تحقق فرمان سال اتفاق افتاد رئیس جمهور تصمیم گرفت که به صورت هفتگی زمان موسعی را برای حل مسائل تولیدکنندگان اختصاص بدهند.

منصوری عنوان کرد: دستوری هم برای رفع مشکلات حوزه تولید، حمایت از تولید صادر کردند و نهایتاً برای کمک به تحقق شعار سال در راستای رشد تولید مقرر شد کارگروهی با همین موضوع در مجموعه‌ معاونت اجرایی ریاست جمهوری شکل بگیرد و به صورت موردی پیگیر مسائل تولیدکنندگان و اصحاب صنعت باشد.

وی ادامه داد: البته حوزه تولید حوزه‌های مختلفی در مسئله خدمات و در سرفصل کشاورزی و در سرفصل صنعت و تعاونی‌ها دارد و انشاءالله این کارگروه از هفته آتی در مجموعه معاونت اجرایی شکل می‌گیرد و به جزئیات مسائل تولیدکنندگان را بررسی خواهد کرد.

معاون اجرایی رییس جمهور تصریح کرد: مواردی که در آن کارگروه قابل حل و فصل باشد توسط دستگاه‌های مرتبط حل و فصل می‌شود در غیر این صورت به نشستی که رئیس‌جمهور خودشان به صورت هفتگی برای حل مسائل تولید برگزار خواهند کرد اجرا می‌شود و در آن نشست مسائل مورد بررسی و جمع‌بندی و حل مسئله قرار خواهد گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه