سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

رئیس جمهور:

کمیته امداد کارنامه بسیار درخشانی دارد/ نهادهای انقلابی و دولت بسیج شده‌اند که مشکل مسکن را حل کنند

رئیس‌جمهور در آیین واگذاری ۲۳ هزار واحد مسکونی کمیته امداد گفت: کمیته امداد کارنامه بسیار درخشان و قابل ارایه در کمک رسانی به نیازمندان و باز کردن گره از کار مردم در زمینه مسکن، اشتغال، تحصیل و سایر زمینه ها دارد.

نشست رییس جمهوری با جمعی از اعضای جامعه وعاظ و مبلغان

به گزارش خبرگزاری موج، سید ابراهیم رئیسی در آیین واگذاری ۲۳ هزار واحد مسکونی به خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد اظهار کرد: در روایات مختلف به رسیدگی به مستمندان تاکید شده است. کمیته امداد کارنامه بسیار درخشان و قابل ارایه در کمک رسانی به نیازمندان و باز کردن گره از کار مردم در زمینه مسکن، اشتغال، تحصیل و سایر زمینه ها دارد.

وی ادامه داد: امروز مردم بیشترین اعتماد را به کمیته امداد دارند. مردم این کمیته را به عنوان نهادی پرثمر و پراثر می دانند که بسیار برکت برای مردم کشور و حتی منطقه، مسلمانان و همسایگان داشته است.

وی در ادامه با بیان این‌که مسکن به عنوان بخش هزینه‌بر  بیشترین سهم در سبد هزینه خانواده را دارد، افزود: امروز نهادهای انقلابی و دولت بسیج شده‌اند که مشکل مسکن را حل کنند. یکی از جلوه‌های این همکاری همین مراسم است. این مراسم نشان داد کاری که مردمی‌سازی شود و خیرین به میان بیایند، به نتیجه می‌رسد. ما باید موانع را از مقابل آن‌ها برداریم. کمیته امداد می‌تواند اعتماد خیرین را جلب کند. دیدن نهادهای انقلاب اسلامی در کنارهم و در کنار دولت برای حل مشکل مسکن لذت‌بخش است.

وی با تقدیر از اقدامات گروه‌های جهادی به عنوان یکی از افتخارات کشور خاطرنشان کرد: اگرچه جهاد سازندگی تعطیل شد ولی حرکت‌های جهادی کشور که در ذات انقلاب اسلامی است، هیچ‌گاه تعطیل نشد و این هم به دلیل تشویق‌های رهبری برای اقدامات جهادی است‌. حرکت های جهادی در کشور خیلی تاثیرگذار بوده است.

 

بیشتر بخوانید:

انتظار داریم فعالیت‌های آژانس تحت‌الشعاع اهداف خاص قدرت‌های سیاسی قرار نگیرد

جوانان مهمترین سرمایه امروز و آینده کشورند / تسهیل ازدواج جوانان با تمهید دسترسی آسان به شغل و مسکن در دستور کار دولت است

حفظ محیط زیست برای ما مهم است/ آمادگی دولت برای اصلاح لایحه ته لنجی

ایجاد نا امنی در مدارس با هدف ایجاد بلوا در کشور صورت می‌گیرد/ به موازات پیشرفت‌های کشور دشمنی‌ها نیز افزایش یافته است

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه