سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

وزیر خارجه:

ایران هیچگاه از میز مذاکره فرار نکرده است/آمریکا دائما برای مذاکره دست و پا می‌زند

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، گفت : ایران هیچ محدودیتی برای توسعه مناسبات با کشور دوست و برادر نیکاراگوئه ندارد.

حاشیه جلسه هیات دولت

به گزارش خبرگزاری موج، حسین امیر عبداللهیان  وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار با "دانیل اورتگا" رییس جمهور نیکاراگوئه در جریان سفر به این کشور آمریکای لاتین، در بخشی از سخنان خود با بیان این که ما پیشرفت و توسعه نیکاراگوئه را پیشرفت و توسعه ایران و  منطقه می‌دانیم، گفت : دونالد ترامپ رییس جمهور سابق آمریکا  تلاش زیادی کرد که  صادرات نفت ایران را در سایه تحریم به ادعای خودش به صفر برساند و  ما در ایران تلاش کردیم تحریم‌ها را بی‌اثر کنیم.

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران در این زمینه با اشاره به روند مذاکرات رفع تحریم‌ها گفت : طرف آمریکایی همچنان پیگیر مذاکره و گفت‌وگو با ایران است از جمله این که اصرار فراوانی برای مذاکره مستقیم با ایران دارد.

وی خطاب به رییس جمهور نیکاراگوئه ادامه داد : شما اشاره کردید اهداف آمریکایی‌ها از مذاکره با ملت‌ها و دولت‌های مستقل چیست. ما  در فرهنگ ایرانی و اسلامی هیچگاه از میز مذاکره فرار نکرده‌ایم و فاصله نگرفته‌ایم  و در میز مذاکره با اقتدار، منطق و عزت، منافع ملی کشور را پیگیری کرده‌ایم.

وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران در بخشی دیگر از صحبت‌های خود تصریح کرد: ایران هیچ محدودیتی برای توسعه مناسبات با کشور دوست و برادر نیکاراگوئه ندارد. مردم و دولت ایران با قدم‌های محکم در مسیر پیشرفت و استقلال کشور گام‌های قوی خود را برمی‌دارند.

امیرعبداللهیان همچنین خطاب به مقامات نیکاراگوئه اظهار کرد: ما در حال برنامه‌ریزی سفر جناب آقای رئیسی رئیس جمهور ایران در آینده به آمریکای لاتین از جمله کشور  نیکاراگوئه هستیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه