استیضاح وزیر آموزش و پرورش در مجلس کلید خورد

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: این روزها آموزش و پرورش حال خوبی ندارد و مجلس در راستای وظیفه نظارتی خود به دنبال استیضاح وزیر آموزش و پرورش است.

تجدید میثاق وزیر آموزش و پرورش با آرمان های امام راحل و شهیدان

به گزارش خبرگزاری موج، مهدی اسماعیلی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، گفت: آموزش و پرورش در توسعه کشور نقش مهم و اساسی دارد، اما این روزها آموزش و پرورش ما حال خوشی ندارد.

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بدنه مدیریتی این وزارتخانه ضعیف و ناتوان و دچار روزمرگی است و توان لازم را ندارد. نصیحت‌های کارشناسان هم در مدیران این وزارتخانه بی تأثیر است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: عدم به روزرسانی محتواهای آموزشی، عدم توجه به سند توسعه‌ای و تحول آموزش و پرورش و تحقیر معلمان و کادر آموزش و پرورش در پرداخت مطالبات قانونی از جمله مشکلات این وزارتخانه مهم و حساس است.

وی تاکید کرد: از عملکرد این وزارتخانه راضی نیستیم و مجلس در راستای وظیفه نظارتی خود به دنبال استیضاح وزیر آموزش و پرورش است.

 

بیشتر بخوانید :

احتمال استیضاح وزیر آموزش و پرورش با نقض قانون رتبه بندی معلمان / قانون برای معلمان مهرآفرین یکسان با سایرین است

لابی ها مانع استیضاح وزرای ناکارآمد شد / ۵ وزیر در نوبت استیضاح

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه