سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

سردار جلالی:

"اینستاگرام"سلاحی در اختیار دشمن است

رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به فیلتر شدن اینستاگرام، گفت: هیچ تعریفی جز خصومت از رفتار اینستاگرام نمی‌توان برداشت کرد و ما آن را ابزاری در اختیار استکبار جهانی و دشمنان و سلاحی در اختیار آنان می‌دانیم که علیه کشور کار می‌کند.

سردار غلامرضا جلالی ریاست سازمان پدافند غیر عامل کشور

به گزارش خبرگزاری موج، سردار غلامرضا جلالی رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور با حضور در نشستی در شبکه خبر سیما به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، در سخنانی با اشاره به نقش جنگ سایبری در حوادث اخیر، اظهار کرد: هیچ چیز جز خصومت در رفتارهای دوگانه و متناقض پلتفرم اینستاگرام در حوادث اخیر وجود ندارد.

وی افزود: این پلتفرم توانایی اعمال فیلترینگ بسیار بالایی دارد و مثلاً حتی اسم و عکس سردار سلیمانی را کلاً در فضای خود فیلتر می‌کند و در عین حال همین پلتفرم آموزش استفاده از سلاح و ساخت کوکتل مولوتوف یا فراخوان دادن را تشخیص نمی‌دهد و فیلتر نمی‌کند.

رییس سازمان پدافند غیرعامل یادآور شد: همین پلتفرمی که اجازه نمی‌دهد عکس آرتین و آرشام منتشر شود تا مظلومیت بچه چهارساله‌ای که پدر و مادر و برادرش در حادثه‌ای ناجوانمردانه به شهادت رسیدند عیان شود، در عین حال حوادث جعلی و هرکس که در هرجا فوت می‌کند به کشته جمهوری اسلامی تبدیل می‌شود و برایش پرونده کاذب درست می‌کنند.

جلالی تاکید کرد: هیچ تعریفی جز خصومت از این پلتفرم نمی‌توان برداشت کرد. ما آن را ابزاری در اختیار استکبار جهانی و دشمنان می‌دانیم و سلاحی که در اختیار آنان قرار گرفته است تا علیه کشور کار کنند.

وی گفت: کار بسیار هوشمندانه و دقیقی بود که با این پلتفرم‌ها برخورد شده و فعالیتهای آن‌ها تا حد بسیار زیادی محدود شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه