سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

وزیر خارجه:

ما می‌خواهیم به یک توافق خوب، قوی و پایدار دست یابیم

وزیر خارجه در جمع رایزنان فرهنگی ایران در خارج از کشور درباره مذاکرات رفع تحریم ها گفت: ما می‌ خواهیم به یک توافق خوب، قوی و پایدار دست یابیم.

حسین امیر عبداللهیان

به گزارش خبرگزاری موج، آخرین روز همایش رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور عصر پنجشنبه به میزبانی وزارت امور خارجه و با حضور حسین امیرعبداللهیان در محل دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه و با حضور مدیران این وزارتخانه برگزار شد.

در این نشست که حجت الاسلام والمسلمین ایمانی پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، معاونان این سازمان و تعدادی از معاونان و مدیران ارشد وزارت امور خارجه حضور داشتند، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه طی سخنانی تأکید کرد: سیاست، اقتصاد، امنیت و فرهنگ حلقه‌های به پیوسته‌ای هستند که می‌توانند اهداف نظام را در خارج از کشور‌ محقق سازند.

وزیر امور خارجه کشورمان، تحول فرهنگی، ضرورت هماهنگی هر چه بیشتر نهادهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور در امور فرهنگی و رعایت مقررات کشور محل مأموریت را سه اصل مهم پیشبرد اهداف فرهنگی در خارج از کشور خواند.

امیرعبداللهیان در ادامه با اشاره به ظرفیت و توان بالای جامعه ایرانیان خارج از کشور، توجه به ایرانیان خارج از کشور، تسهیل هر چه بیشتر امور کنسولی، فرهنگی، اجتماعی و گسترش زبان تمدنی فارسی را از کار‌ ویژه‌های مشترک وزارت امور خارجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی عنوان کرد.

وزیر امور خارجه تأکید آیت‌الله رئیسی و تمرکز کنونی دولت بر تدوین قانون جامع ایرانیان خارج از کشور را یکی از مهمترین اقدامات در این زمینه عنوان کرد.

امیرعبداللهیان توجه ویژه وزارت امور خارجه در ۱۰ ماه گذشته بر دیپلماسی اقتصادی را، یکی دیگر از موضوعات بسیار مهم در دستورکار دستگاه سیاست خارجی عنوان کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان در ادامه با تشریح آخرین تحولات مربوط به گفت‌وگوهای رفع تحریم افزود: ما در دستگاه دیپلماسی مذاکرات را دنبال خواهیم کرد، اما می‌خواهیم به یک توافق خوب، قوی و پایدار دست یابیم.

وزیر امور خارجه کشورمان توجه هر چه بیشتر به جایگاه زبان فارسی که در شکل گیری هویت ایرانیان خارج از کشور سهم ویژه‌ای دارد را جزو اولویت‌های وزارت امور خارجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خواند.

در ادامه جلسه برخی از رایزنان فرهنگی مسائل، موضوعات و مشکلات خود را با وزیر امور خارجه در میان گذاشتند.

حجت الاسلام ایمانی پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز در سخنان خود گفت: در یک هفته نشست رایزنان فرهنگی، موضوعات دانش بنیان، همگرایی و جذابیت فرهنگی از محورهای برگزاری دهمین نشست رایزنان فرهنگی نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور بوده است.

در این نشست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گزارش اقدامات اقتصادی را ارائه داد و همچنین ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه، امرودی مشاور فرهنگی، عامری مدیرکل امور ایرانیان خارج از کشور و شیخ الاسلامی معاون وزیر خارجه و جمعی از دستیاران و مدیران ارشد حضور داشتند و دیدگاه‌های خود را مطرح ساختند.

حسین امیرعبداللهیان همچنین در توئیتی درباره این نشست نوشت: امروز میزبان جمع فرهیخته رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران به همراه رئیس محترم و مدیران ارشد سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بودم. ‌با مشارکت مدیران ارشد ذیربط وزارت امور خارجه، اولویت‌های فرهنگی در خارج از کشور مورد بررسی قرار گرفت. سخنانی فاخر از جنس فرهنگ و ادب و ایده‌هایی جذاب مطرح شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه