درمان کیارستمی در فرانسه علت مرگ است

نماینده تهران در مجلس دهم گفت: کیارستمی در ایران دچار عوارض عمل جراحی شد اما این عوارض درمان شدند و وی در لواسان به استراحت پرداخت اما در فرانسه پزشکان داروی رقیق کننده خون برایش تجویز کردند که سبب به کما رفتن و مرگ این کارگردان شد.

علی نوبخت در گفتگو با فاطمه باقری خبرنگار خبرگزاری موج با اشاره به دلایل درگذشت عباس کیارستمی گفت: من برای عباس کیارستمی طلب مغفرت می کنم و به خانواده وی هم تسلیت می گویم، او یک هنرمند سرشناس ایران بود و افتخارات زیاد هنری هم کسب کرد.

وی همچنین درباره شائبه مرگ کیارستمی به علت خطای پزشکی در ایران گفت: من روز سه‌شنبه(۱۵ تیرماه) با پزشک معالج آقای کیارستمی صحبت کردم و توضیحات لازم را درباره بیماری و روند درمان این هنرمند ارائه داد که چون بعضا اسرار بیمار است ما نمی توانیم جزئیات آن را بیان کنیم.

نماینده تهران خاطرنشان کرد: طبق قوانین موجود اگر ابهامی درباره سیر درمان یک فرد وجود دارد، سازمان نظام پزشکی این موضوع را بررسی می‌کند و من استدعا دارم برای اینکه درباره علت مرگ آقای کیارستمی قضاوت عجولانه نشود و در مسیر کار کارشناسی قدم برداریم.

نوبخت ادامه داد: کیارستمی در ایران دچار عوارض عمل جراحی شد اما این عوارض درمان شدند و وی در لواسان به استراحت پرداخت اما در فرانسه پزشکان داروی رقیق کننده خون برای وی تجویز کردند که سبب به کما رفتن و مرگ این کارگردان شد.

وی افزود: اتفاق هایی که برای کیارستمی افتاد، از عوارض تعیین شده عمل بود.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس همچنین شایعه عدم توجه دکتر میر به کیارستمی را تکذیب کرد و افزود: دکتر میر این کارگردان را دوست داشت و با دلسوزی به درمان وی پرداخت و حتی برای ویزیت وی به خانه اش می رفت و در فرودگاه هم در کنار کیارستمی بود.

این نماینده تهران خاطرنشان کرد: بعضی فکر می کنند با سفر به خارج، می توانند بیماری خود را درمان کنند، چه بسا اگر این کیارستمی در ایران می ماند بهتر می شد و ما خبر فوت وی را نمی شنیدیم.

نوبخت تاکید کرد: من خواهشم این است که پیش داوری نکنیم و بگذاریم ابهام های موجود در سازمان نظام پزشکی بررسی شود ولی رسانه ها و مردم باید از کسالت اصلی کیارستمی مطلع باشند تا قضاوت کنند اما ما نمی توانیم بگوییم.

وی با بیان اینکه عمر در دستان خداوند است، افزود: اگر قسمت الهی بر رفتن باشد، بهترین مراکز درمانی جهان هم نمی توانند کاری از پیش ببرند و هیچ کشور خارجی نتوانسته حتی رییس جمهور خود را زنده نگه دارد اما دوستان کیارستمی فکر می کردند برود خارج بهتر رسیدگی می شود و خوب شد که رفتند حداقل تمام تلاش را خود کردند.

نوبخت در پایان اظهار داشت: زحمت اطبا را نباید پایمال کنیم و تیم پزشکی ایران یکی از بهترین ها است، این قضاوت ها قضاوت درستی نیست و ما اخلاقی و قانونی حرف می زنیم و از بیمار و پزشک هر دو حمایت می کنم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه