سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

ابوترابی فرد:

مدیریت جامعه اسلامی باید در دست شایسته ترین و تواناترین افراد قرار گیرد

خطیب موقت نماز جمعه تهران تاکید کرد: مدیریت جامعه اسلامی باید در دست شایسته ترین و تواناترین افراد قرار گیرد.

ابوترابی فرد

به گزارش خبرگزاری موج، حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی‌ فرد خطیب موقت نماز جمعه تهران صبح امروز در مراسم یوم الله ۱۲ بهمن که در حرم امام خمینی (ره) برگزار شد ضمن تسلیت درگذشت آیت الله صافی گلپایگانی، گفت: آثار علمی او مشعل‌های فراوانی فراروی جامعه اسلامی و شیعه است. شخصی که با حکم امام (ره) به عنوان نخستین دبیر شورای نگهبان و در سخت‌ترین شرایط با ذکاوت و دقت ایفای نقش کرد.

وی افزود: آیت الله صافی گلپایگانی در تدوین قانون نیز ایفای نقش کرد و  دغدغه انقلاب، تقویت نظام و اقتدار رهبری معظم در دستور کار او بود

خطیب موقت نماز جمعه تهران خاطرنشان کرد: گاهی در مسائل مهم و خطیر با حقیر در جایگاه نایب رئیس مجلس تماس تلفنی داشت و مسائل خود را پیگیری می‌کرد و انصافاً برای عزت نظام و رهبری عمر خود را در این چند دهه سپری کردند؛ روح بلند او با اولیای الهی، فقها و اولیای معصوم محشور باشد.

ابوترابی فرد همچنین با گرامیداشت ایام الله دهه فجر، گفت: ۱۲ بهمن یادآور آغاز شکل‌گیری نظام جمهوری اسلامی ایران با هویت اسلامی، دینی و مبتنی بر ارزش‌های والای قرآن است. 

وی بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران در دوران غیبت امام عصر (عج) با الهام از مبانی قطعی و مسلم عقلی و دینی و با محوریت یک شخصیت تربیت یافته در مکتب قرآن و آراسته به مقام والای فقاهت، عدالت، بصیرت سیاسی، دانش و شناخت عمیق از امت اسلام و مصالح آن شکل گرفت. 

امام جمعه موقت تهران تاکید کرد: مدیریت جامعه اسلامی باید در دست شایسته ترین و تواناترین افراد قرار گیرد. اگر یک جامعه قوی و قدرتمند را طلب می‌کنیم و در اندیشه ساخت جامعه‌ای هستیم که بر اصول قطعی عقلی، علمی و دینی استوار باشد، نخستین شرطش آن است که در رأس هرم قدرت، شایسته ترین فرد قرار گیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه