سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

محمدصالحی دارانی در گفتگو با خبرگزاری موج:

لزوم فعال کردن اقتصاد کشور با برقراری ارتباطات گسترده اقتصادی در حوزه بین‌الملل

نماینده مردم فریدن و چادگان در مجلس بر لزوم فعال کردن اقتصاد کشور با برقراری ارتباطات گسترده اقتصادی تاکید کرد.

حسین محمدصالحی دارانی

حسین محمدصالحی دارانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج، مهمترین مشکل کشور را اقتصاد و معیشت مردم دانست و گفت: بدون شک برای فعال کردن اقتصاد کشور باید ارتباطات گسترده اقتصادی با اغلب کشورها داشته باشیم تا بتوانیم منافع مردم را تامین کنیم.

نماینده مردم فریدن و چادگان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: باید شرایطی را ایجاد کرد تا علاوه بر بهره‌مندی از ظرفیت کشورها برای سرمایه‌گذاری در داخل، بازاری برای کالاهای صادراتی خود ایجاد کنیم؛ موضوعی که قطعا می‌تواند در اقتصاد موثر بوده و ما را از بن‌بست اقتصادی خارج کند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، تاکید کرد: همکاری اقتصادی با دیگر کشورها، آمریکا را از تک محوری بودن خارج کرده و بدون‌شک رشد و توسعه اقتصادی ایران با سایر کشورها، آمریکا را در حاشیه قرار خواهد داد.

محمدصالحی دارانی، با بیان اینکه وزارت امور خارجه باید برنامه منسجم و سنجیده‌ای در بحث دیپلماسی اقتصادی داشته باشد، تاکید کرد: در این صورت وضعیت اقتصاد کشور تا حدی بهبود پیدا خواهد کرد.

وی با اشاره به کمبود اعتبارات دولتی برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف، بیان داشت: ما می‌توانیم در این حوزه، از ظرفیت‌های مختلف استفاده کنیم تاجایی که کشورهای دیگر را نسبت به سرمایه‌گذاری در کشورمان ترغیب کنیم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، ادامه داد: می‌توان منطقه ویژه بین‌المللی در سواحل دریای عمان و خلیج فارس داشته باشیم تا با کمک و سرمایه گذاری کشورهای خارجی در حوزه گاز، نفت و پتروشیمی، موادخام را فرآوری کرده و آن را با ارزش افزوده و سود بیشتر صادر کنیم.

نماینده مردم فریدن و چادگان در مجلس، با تاکید بر اینکه کنار هم قرار گرفتن دانش جدید با دانش بومی می‌تواند برای کشور راهگشا باشد، گفت: این رویکرد در همه حوزه‌ها از جمله در بخش کشاورزی موثر بوده و می‌توان از آن بهره‌مند شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه