سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

آغاز دور هشتم مذاکرات وین از امروز ۶ دی/ مذاکرات بر سر محتوا

دور هشتم مذاکرات وین با هدف رفع تحریم و اجرای تعهدات برجامی طرفین امروز دوشنبه با حضور ایران و گروه ۱+۴ در وین آغاز خواهد شد.

مذاکرات وین

به گزارش خبرگزاری موج، هشتمین دور مذاکرات وین با هدف رفع تحریم و اجرای تعهدات برجامی طرفین امروز (دوشنبه) در سطح معاونان و مدیران سیاسی وزیران خارجه ایران و ۱+۴ در هتل کوبورگ وین  آغاز می‌شود.

علی باقری رییس تیم مذاکره کننده ایران بامداد روز دوشنبه در راس هیات سیاسی و کارشناسی درحوزه‌های مختلف حقوقی، اقتصادی و تجاری و هسته‌ای راهی وین شد و احتمالاً دور هشتم بیش از ۱۰ روز در جریان باشد.

این دور از مذاکرات در خصوص مسائل محتوایی گفتگو خواهد شد و مشخصاً توپ در زمین آمریکا و سه کشور اروپایی برای اتخاذ تصمیمات است.

به دور هشتم مذاکرات خوش آمدید؛ این عبارت را «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ‌کننده کمیسیون مشترک برجام در حساب کاربری توئیتر خود نوشت و از آغاز دور هشتم مذاکرات وین از ۲۷ دسامبر  یعنی امروز ۶ دی خبر داد.

مورا می گوید مهم این است که سرعت حل مسائل کلیدی را افزایش دهیم و با همکاری آمریکا رو به جلو برویم.

هفتمین دور از مذاکرات پس از وقفه‌ای چندماهه در دولت جدید از هشتم آذرماه آغاز شد و بعد از حدود ۲۰ روز به پایان رسید. تیم ایران در این مذاکرات بر رفع تحریم‌های آمریکا علیه تهران تمرکز دارد. به گفته طرفین مذاکرات، پیشرفت‌هایی حاصل شده و اکنون آن‌ها به دستور کاری برای مذاکرات بعد پیرامون لغو تحریم‌ها و اقدامات هسته‌ای و تعیین متن نهایی توافق رسیده اند.

 

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه