سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

تاکید امیرعبداللهیان بر گسترش مناسبات ایران و لبنان

وزیر امورخارجه با تاکید بر گسترش هرچه بیشتر مناسبات بین ملت و دولت لبنان و جمهوری اسلامی ایران، برای تامین نیازهای لبنان در زمینه‌های مختلف توسط جمهوری اسلامی ایران اعلام آمادگی کرد.

در دیدار نماینده جنبش حزب الله لبنان در ایران

به گزارش خبرگزاری موج  به نقل از اداره کل اطلاع‌رسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه، « عبدالله صفی الدین » نماینده جنبش حزب الله لبنان در جمهوری اسلامی ایران با حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت وگو کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار  با تبریک به ملت و دولت لبنان به مناسبت تشکیل دولت جدید در این کشور ابراز امیدواری کرد هرچه زودتر مشکلات مردم این کشور حل شود و آمال و آرزوهای مردم لبنان تحقق یابد.

 امیر عبداللهیان تصریح کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران به ریاست سید ابراهیم رئیسی به حمایت از مقاومت توجه و تاکید دارد.

وزیر امور خارجه همچنین  مقاومت عزتمندانه مردم لبنان برابر دشمن صهیونیستی و تکفیری را  مایه عزت و  سربلندی همه ملت های منطقه و آزادیخواهان دانست.

امیر عبداللهیان بر گسترش هرچه بیشتر مناسبات بین ملت و دولت لبنان و جمهوری اسلامی ایران  تاکید کرد و برای تامین نیازهای لبنان در زمینه‌های مختلف توسط جمهوری اسلامی ایران اعلام آمادگی کرد.

«عبدالله صفی الدین» نماینده جنبش حزب الله لبنان در جمهوری اسلامی ایران نیز در این دیدار  انتخاب امیر عبداللهیان به عنوان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت.

نماینده جنبش حزب الله لبنان افزود: مردم این کشور  قدردان جمهوری اسلامی ایران به دلیل حمایت از لبنان در زمان سختی ها  هستند.

صفی الدین همچنین از جمهوری اسلامی ایران بواسطه فروش سوخت مورد نیاز مردم  لبنان قدردانی کرد.

نماینده جنبش حزب الله لبنان اظهار امیدواری کرد: جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه ها  مراحل  رشد و شکوفایی را طی نماید و توسعه یابد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه