سرخط خبرها
  • ماموریت یگان‌های ویژه در مرزها تا پایان ‌اربعین ادامه خواهد داشت
  • وزیر آموزش و پرورش: ۶۰ درصد بازنشستگان آموزش و پرورش درخواست استمرار خدمت دارند
  • نوجوانان کشتی فرنگی ایران، سوم جهان شدند
  • ثبت درخواست محصولات ایران‌خودرو بدون نیاز به واریز وجه آغاز شد
  • اعزام ۳۰۰ نوجوان زیارت‌اولی هرمزگان به کربلای معلی در قالب طرح (تا اوج)
  • تردد ۹۸ درصد زائران از مرزهای زمینی
  • درمان بیش از ۹ هزار مورد گرمازدگی
  • ثبت بیش از ۶۰۰ هزار خدمت سلامت به زائران اربعین
  • فرماندار مهران: شایعه تکمیل ظرفیت خودروگاه‌های اربعین کذب است
  • وزیر ارتباطات: کیفیت خدمات ارتباطی اربعین در مرز مهران ارتقا یافته است
  • قاتلین ۲ بسیجی دلاور در مشهد دستگیر شدند
  • تغییر زمان برگزاری سه آزمون پزشکی
  • عارف: رسانه‌ای کردن اختلافات پذیرفتنی نیست
  • وزیر بهداشت ۴ مرکز اهدای خون را افتتاح کرد
  • دیسکو کافه‌های نابهنجار همچنان فعال هستند
  • عضو کمیسیون برنامه مجلس: دولت بنزین را با راهکارهایی غیر از گران کردن مدیریت کند
  • انهدام باند سارقان حرفه‌ای در بهارستان

رئیسی:

مردم انتظار دارند تحولی در معیشت آنان به صورت ملموس رخ دهد

رئیس جمهور گفت: مردم انتظار دارند با اولویت بندی مسائل مهم اقتصادی و تلاش شبانه‌روزی، تحولی در اقتصاد و معیشت آنان رخ دهد.

ستاد هماهنگی اقتصادی دولت

به گزارش خبرگزاری موج،‌ حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور روز سه شنبه در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت بر اجرای اقدامات اثر گذار برای ثبات در بازار و کنترل قیمت و تامین مواد اولیه مورد نیاز تاکید کرد.

رئیسی تاکید کرد: وزارتخانه‌های صنعت معدن، تجارت و جهاد کشاورزی با برنامه ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت ضمن اصلاح فرایندها برای حل مشکلات معیشت روزانه مردم تدبیر و چاره اندیشی کنند.

وی با تاکید بر همکاری همه اعضای دولت به ویژه وزارتخانه‌های صنعت معدن تجارت و جهاد کشاورزی برای حل مشکلات اقتصادی از وزرای مربوطه و دبیرخانه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت خواست طرح‌ها و برنامه‌های تحولی را با مشارکت صاحبنظران و فعالان اقتصادی تهیه و پس از تصویب، ابعاد مختلف آن را برای مردم تبیین و تشریح کنند.

رئیس جمهور همچنین به معاون اول ماموریت داد سامانه جامع تجارت را در یک زمان بندی مناسب پیگیری و  به نتیجه برساند.

حجت الاسلام رئیسی تصریح کرد: دولت ناظر اصلی در بازار است و مردم انتظار دارند با اولویت‌بندی مسائل مهم اقتصادی و با تلاش شبانه‌روزی، تحولی در اقتصاد کشور و معیشت آنان، به صورت ملموس رخ دهد.

 در این جلسه موضوع «سیاست تجاری و ارزی» و «راههای افزایش و توسعه صادرات غیرنفتی» مورد بررسی قرارگرفت. براساس برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت، افزایش صادرات غیرنفتی از ۳۵ میلیارد دلار به ۷۰ میلیارد دلار، هدف‌گذاری شده که لازمه آن اصلاح ساختار و مقررات صادراتی و افزایش سبد کالاهای دانش‌بنیان، پیشرفته و اشتغال‌زا در صادرات و نیز تقویت بازارچه‌های مرزی است.

 در این جلسه همچنین برای اجرایی شدن این طرح‌ها، ۱۴ پروژه زیرساختی و نیز مسیرهای ویژه تجاری بین ایران و کشورهای هدف بررسی و الزامات آن مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه