سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

رحمانی فضلی:

باید ثابت کنیم برای برگزاری انتخابات مهیا هستیم/ هیچ مشکلی در زمینه امنیتی در انتخابات نداریم

وزیر کشور گفت: باید علیرغم همه کاستی‌ها و شرایط کرونایی ثابت کنیم که برای برگزاری انتخابات مهیا هستیم و درک درستی از فضا و شرایط بین المللی داریم.

جلسه هیات دولت - ۲۷ فروردین ۱۳۹۹/ رحمانی فضلی

به گزارش خبرگزاری موج، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تاکید ما به استانداران این است همان طوری که گزارش دادند تمامی اقدامات برای مشارکت و افزایش حضور در سطح استان‌ها عمل کنند.

وزیر کشور گفت: ما اکنون با یکسری نگرانی‌ها و کاستی‌ها در حوزه تبلیغات و فعالیت‌ های انتخاباتی مواجه هستیم، مدرسه همیشه کانون مشارکت ما در انتخابات بوده و دانشگاه‌های ما که به عنوان مراکز فعال سیاسی و مشارکت افزا بوده، تعطیل است؛ همچنین مساجد به عنوان کانون مشارکت و آگاهی افزایی توسط روحانیون و مومنی تعطیل است.

رحمانی فضلی تصریح کرد: متاسفانه نامزد‌های انتخابات، طرفداران آن‌ها و احزاب و گروه‌های سیاسی در بسیاری از استان‌ها ستادی تشکیل ندادند؛ وقتی ستاد تشکیل نشود، تجمعی شکل نمی‌گیرد، اکنون با رقابت ضعیف مواجه هستیم؛ در این شرایط صدا و سیما، استانداران و فرمانداران، رسانه‌ها و دستگاه اجرایی باید در عمل جبران کنند.

وزیر کشور بیان کرد: ما در انتخابات امر مهم انتقال قدرت مسئولیت از فردی به فرد دیگر را داریم، اما آثار سیاسی، اجتماعی، داخلی، بین المللی و امنیتی انتخابات به نحوه حضور و مشارکت مردم بستگی دارد. رسانه‌های مختلف در دنیا انتخابات ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس تحلیل خودشان تصمیم می‌گیرند و اقدام می‌کنند؛ باید علیرغم همه کاستی‌ها و شرایط کرونایی ثابت کنیم که برای برگزاری انتخابات مهیا هستیم و درک درستی از فضا و شرایط بین المللی داریم.

او افزود: تا الان هیچ مشکلی در زمینه امنیتی در انتخابات نداریم و پیشگیری‌های لازم صورت گرفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه