سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

سخنگوی سپاه:

انتخابات ایران بهار رسانه‌های بیگانه است

سردار رمضان شریف سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکی از بزنگاه‌های جدی رسانه‌های خارجی را موسم انتخابات عنوان کرد و گفت: انتخابات ایران بهار رسانه‌های بیگانه است.

رمضان شریف

به گزارش خبرگزاری موج، سردار رمضان شریف سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار با فعالان رسانه‌ای و فضای مجازی تبریز با بیان اینکه هر رسانه‌ای به دنبال هدفی است، گفت: از اول انقلاب موضع رسانه‌های خارجی نسبت به جمهوری اسلامی مشخص است و هر بار با مطالب جدید اقدامات خود علیه ایران را انجام می‌دهند.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکی از بزنگاه‌های جدی رسانه‌های خارجی را موسم انتخابات عنوان کرد و گفت: انتخابات ایران بهار رسانه‌های بیگانه است.

او  با بیان اینکه فضای مجازی بسیار گسترده است و ما هیچ تسلطی بر اینترنت نداریم، از خانواده‌ها خواست که مراقب فرزندان خود در فضای مجازی به خصوص در ایام آموزش از طریق این فضا باشند.

سردار شریف با بیان اینکه دشمن همواره با موضوعاتی از قبیل پشیمانی مردم از انقلاب، نداشتن آینده روشن و بحرانی بودن شرایط به دنبال مایوس کردن مردم از نظام است، گفت: نباید داشته‌های چهل ساله مان را با خبرسازی‌های دروغین به ثمن بخس بفروشیم.

سخنگوی سپاه با تاکید بر اینکه نباید در دام برخی رسانه‌ها بیافتیم، گفت: رسانه‌های ما باید در عین تسلط بر موضوع کاری و انتشار اخبار، حرمت و آبروی افراد را نیز در نظر بگیرند و نباید در رسانه به اشخاص تهمت بزنیم.

او با اشاره به نقش موثر رسانه و اثرگذاری و هدایت افکار عمومی گفت: کشور ما انسان‌های بزرگ زیادی دارد و اگر رسانه بتواند چهره واقعی آن‌ها از جمله افرادی، چون شهید باکری را برای نسل جوان بازگو کند، بهترین خدمت را به نسل جوان کرده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه