سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

خطیب زاده:

دومین مجمع گفتگوی تهران با سخنرانی ظریف برگزار می شود

سخنگوی وزارت امور خارجه از برگزاری دومین مجمع گفت‌وگوی تهران توسط مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه در روز سه شنبه با سخنرانی محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه خبر داد.

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه

به گزارش خبرگزاری موج، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه از برگزاری دومین مجمع گفت‌وگوی تهران توسط مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه در تاریخ سه شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ خبر داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: مجمع گفت‌‌‌‌‌وگوی تهران فعالیت خود را ساعت ۱۰:۳۰ روز سه شنبه با سخنرانی محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه آغاز خواهد کرد.

به گفته خطیب زاده این مجمع، امسال به واسطه شرایط ناشی از کرونا به صورت مجازی و بر خط با حضور شرکت کنندگانی از داخل و خارج از کشور برگزار خواهد شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه اهداف این مجمع را هم اندیشی و تبادل نظر مقامات ارشد سیاسی و روسای موسسات مطالعاتی و اندیشکده‌ها از منطقه و جهان در خصوص شرایط منطقه‌ای پیرامون جمهوری اسلامی ایران شامل خلیج فارس، آسیای مرکزی و قفقاز از جمله افغانستان همچنین بررسی تبعات امنیتی و سیاسی این تحولات بر روند‌های منطقه ای، ایجاد فهم صحیح‌تر از فرایند‌های موجود و نیز همفکری پیرامون یافتن را ه‌های همکاری بین کشور‌های منطقه در جهت ایجاد صلح و ثبات، امنیت و رفاه مردم منطقه، چگونگی نقش آفرینی بازیگران منطقه‌ای و بین المللی در راستای ایجاد ثبات یا بی ثباتی، پویایی‌های گسترده و متنوع شامل روند‌های سیاسی، امنیتی، اقتصادی و اجتماعی ذکر کرد.

بر اساس اعلام خطیب زاده علاوه بر حضور و سخنرانی مقامات ارشد سیاسی کشور‌های منطقه – شامل مقامات سیاسی کشورمان-، تعدادی از روسای مراکز مطالعاتی و اندیشکده‌های داخلی، منطقه‌ای و جهانی و صاحب نظر در مسایل منطقه‌ای نیز در نشست‌های سه گانه شامل پویایی‌ها و تحولات مهم منطقه ای؛ مفهوم همسایگی در غرب آسیا با تکیه بر مناطق و ماهیت و نحوه ساماندهی ارتباطات فیمابین؛ و در نهایت پرونده‌های مهم سیاسی -امنیتی منطقه تبادل نظر خواهند کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در خاتمه افزود: مجمع گفت‌وگوی تهران با تجمیع کنفرانس‌های سالانه مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی از سال گذشته، نقش برجسته‌ای را در گردهم آوردن مقامات سیاسی و اندیشمندان حوزه مطالعات بین المللی و منطقه‌ای به ویژه در حوزه منطقه غرب آسیا در دستور کار خود قرار داده است.

با همکاری نزدیک پرس تی وی در برگزاری مجمع امسال، کلیه جلسات و مباحث جلسات افتتاحیه و نشست‌های این مجمع به صورت زنده از شبکه‌های پرس تی وی، سایت وزارت امور خارجه، سایت مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی و شبکه‌های اجتماعی مرتبط پخش خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • صغری باهری

    سپاس

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه