سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

امیرعبداللهیان:

دستورالعمل‌ های بهداشتی مانع دیدار قالیباف با پوتین شد

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل درمورد برخی بحث‌ها درباره سفر اخیر قالیباف به روسیه تاکید کرد: درباره عدم برگزاری دیدار رئیس مجلس با رئیس جمهور روسیه قبلا هم به صورت شفاف ذکر شده بود که دستورالعمل‌های بهداشتی مانع این دیدار شد.

 حسین امیرعبداللهیان

به گزارش خبرگزاری موج، حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل  با بیان اینکه درباره عدم دیدار با پوتین، بحثی مبنی بر کم کاری وزارت خارجه مطرح نیست گفت: دستورالعمل‌های بهداشتی مانع این دیدار شد.

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل درمورد برخی بحث‌ها درباره سفر اخیر قالیباف به روسیه تاکید کرد: درباره عدم برگزاری دیدار رئیس مجلس با رئیس جمهور روسیه قبلا هم به صورت شفاف ذکر شده بود که دستورالعمل‌های بهداشتی مانع این دیدار شد.

وی افزود: همانطور که قبلا نیز بار‌ها ذکر شده است، این سفر به دعوت آقای والودین رئیس مجلس دومای روسیه انجام شد و نشست‌های لازم با همتا‌های رئیس مجلس در سطحی بالا برگزار شد.

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل درباره برخی اظهارنظر‌ها درباره کم کاری وزارت خارجه در این باره تاکید کرد: چنین بحثی مطرح نیست و اگر افرادی چنین چیزی مطرح کرده‌اند، یا اشرافی به موضوع نداشته اند یا شاید منظور دیگری داشته اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه