سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

بذرپاش:

کمیته نهضت کاهش قیمت تمام‌شده کالا و خدمات در دیوان محاسبات تشکیل شده است

رئیس کل دیوان محاسبات گفت: کمیته نهضت کاهش قیمت تمام‌شده کالا و خدمات در دیوان محاسبات تشکیل شده است.

مهرداد بذرپاش

به گزارش خبرگزاری موج، مهرداد بذرپاش رئیس کل دیوان محاسبات  اولین جلسه شورای حقوقی دیوان محاسبات کشور که با حضور رئیس کل، دادستان و اعضای شورا برگزار شد، ضمن تشریح برنامه‌های تحولی دیوان محاسبات، گفت: ارائه گزارش تفریغ بودجه سال ۹۸ یک ماه پیش از موعد قانونی، اتفاق بزرگی بود و ایراداتی که به دیوان در خصوص بودجه اثرگذار وارد می‌شد، را رفع کرد.

وی افزود: الگوی تهیه و ارائه گزارش تفریغ بودجه را متحول خواهیم کرد. در ماه‌های اخیر، زمان ارائه گزارش را کاهش دادیم تا اثربخشی گزارش تفریغ بیشتر شود.

رئیس کل دیوان محاسبات یکی از موارد مهم در این زمینه را نهضت کاهش قیمت تمام‌شده کالا و خدمات اعلام کرد و افزود: کمیته ویژه فنی و حقوقی برای بررسی قیمت تمام‌شده تشکیل شده است تا در این زمینه موثرتر و کارآمدتر عمل کنیم.

بذرپاش اظهار داشت: قیمت تمام‌شده کالا و خدمت در دستگاه‌ها و شرکت‌های دولتی بالاست که با همین سطح عرضه کالا و خدمت حتماً می‌تواند بسیار کمتر از این باشد.

وی این اقدام را موجب افزایش بهره‌وری و صرفه‌جویی در منابع با حفظ سطح خدمت و از مصادیق اقتصاد مقاومتی دانست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه