سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

بررسی چالش های انتخابات ریاست جمهوری در رقابت ایده نگاری«بحران کرونا و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰»

شورای نگهبان که طبق اصل ۹۹ قانون اساسی، نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری بر عهده این شوراست، اقدام به برگزاری رقابت علمی ایده نگاری بحران کرونا و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ کرده است.

انتخابات 1400

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، پیرو شیوع بیماری خطیر و حقیر کرونا در کشور و پیش‌بینی توزیع واکسن حداقل از بهار ۱۴۰۰، برگزاری سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری که پیشتر اعلام شده بود بناست خرداد ۱۴۰۰ برگزار شود، با اما و اگر‌هایی روبه‌رو شده است.

بر این اساس، مسئولان امر مهم انتخابات که رکن نظام مردم‌سالاری دینی است، درصدد پیدا کردن راه‌هایی به منظور تضمین سلامت مردم ضمن برگزاری انتخابات هستند.

از این رو، شورای نگهبان که طبق اصل ۹۹ قانون اساسی، نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری بر عهده این شوراست، اقدام به برگزاری رقابت علمی ایده نگاری بحران کرونا و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ به همت پژوهشکده شورای نگهبان و با همکاری بنیاد ملی نخبگان و مراکز علمی و پژوهشی کشور کرده است.

گفتنی است، این رقابت علمی از رویدادهای رقابتی مسئله محور (طرح شهید بابائی ) نیز است که محور ها و چالش های این رقابت عبارت اند از«چالش های قانونی و حقوقی در برگزاری انتخابات»، «چالش های انتخابات الکترونیک»، «چالش های نحوه ساماندهی حوزه‌های راًی دهی» و «چالش های نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی».

در این رقابت تلاش خواهد شد تا راهکار های ممانعت از تاثیر کرونا در مشارکت انتخابات ریاست جمهوری مورد ارزیابی قرار گیرد. 

این مسابقه بصورت گروهی بوده و دانشجویان در تمام گرایش ها و مقاطع تحصیلی می‌توانند در این رقابت  از تاریخ ۳۰ آذرماه لغایت ۱۰ دی‌ماه شرکت کنند. از مهم ترین ویژگی‌های این رقابت می‌توان به اعطای امتیاز نخبگانی از سوی بنیاد ملی نخبگان به تیم های برتر و همچنین انعقاد قرارداد مشاوره با تیم‌های برتر در طرح پژوهشی مطالعات انتخابات اشاره کرد.

به گزارش موج، علاقه مندان می توانند با ورود به وبگاه این رویداد اطلاعات تکمیلی را کسب کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه