سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

مصری در صحن علنی:

جهادکشاورزی مسئول فساد ۸۰ هزار تن برنج وارداتی در انبارهاست

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس گفت: سلاطین گوشت یک شبه صدها میلیارد تومان به جیب زدند.

مصری

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، عبدالرضا مصری در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی پس از ارائه گزارش وضعیت کشاورزی از سوی وزیر جهاد کشاورزی گفت: قانون‌های نظارتی که از سوی این وزارتخانه برای کشاورزان تصویب شده باعث اجحاف در حق مردم می‌شود.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به ممنوعیت صادرات دام از سوی وزیر جهاد عنوان کرد: با این حال معاون وزیر دستورهای دیگری صادر می‌کند وعلیرغم اینکه دامداران حق صادرات ندارند با مجوزهای شخصی اقدام به صادرات دام از سوی برخی دامداران با رانت کردند که چک‌های صادره در این باره موجود است و معاونت وزارت جهاد دست‌اندرکار صدور مجوزهای غیرقانونی بوده است.

وی در ادامه با اشاره به واردات گوشت با ارز 4200 تومانی اظهار داشت: با این حال از فردای همان روز فروش آن طبق ارز نیمایی صورت گرفت لذا سلاطین گوشت که گوشت را با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کرده بودند با ارز نیمایی فروختند و یک شبه صدها میلیارد تومان به جیب زدند و وزارت جهاد فقط تماشا کرد.

مصری در ادامه با بیان اینکه ۸۰ هزار تن برنج وارداتی آن قدر در انبار ماند که فاسد شد، عنوان کرد: وزارت جهاد حتی گواهی استفاده از این محصولات برای دام را نداد و هیچ‌کس در این زمینه پاسخگو نبود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در پایان خاطر نشان کرد: عدم پرداخت به موقع مطالبات کشاورزان باعث شد کشاورزانی  که وام گرفته بودند با مشکل مواجه شده و مجبور شوند ۲۴ درصد سود و جریمه در خصوص وام خود بپردازند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه