سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

نانواکناری در گفتگو با موج:

آمریکا با ممانعت از ارسال دارو به ایران دست به ترور انسان ها زده است/ مبارزه با کرونا تدبیر دولت را می طلبد

عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: هر دولت و یا هر کشوری بخواهد در مسیر مقابله با کرونا ممانعت کند نسبت به کل بشریت خیانت کرده است.

نانواکناری

ولی الله نانواکناری عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، با اشاره به ممانعت آمریکا از ارسال دارو به ایران  و مصداق جنایت جنگی محسوب شدن این اقدام، اظهار داشت: ترامپ و دولت مردان آمریکا در شرایط درگیری کشورها با کرونا دست به ترور انسان ها زده اند که یک اقدام ددمنشانه به شمار می رود.

وی ادامه داد: بحث شیوع کرونا تنها مربوط به ایران نیست بلکه یک مسئله جهانی است و حتی در خود آمریکا هم با این بیماری درگیر هستند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: همه کشورها باید دست به دست هم داده تا اقدام واحدی علیه جنایت آمریکا انجام دهند چرا که هر دولت و یا هر کشوری بخواهد در این مسیر ممانعت کند نسبت به بشریت خیانت کرده است.

نانواکناری با بیان اینکه امروز با شیوع کرونا شاهد اوضاعی وخیم در دنیا هستیم، تصریح کرد: اعمال اقدامات غیرانسانی علیه ایران توسط ایالات متحده درواقع یک اقدام علیه کل بشریت در جهان است لذا این رفتار آمریکا را محکوم می کنیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: دولت ایران باید اقدامات آمریکا مبنی بر ممانعت از ارسال دارو به ایران را در افکار جهانی جابیندازد تا همه دنیا اقدامات ددمنشانه آمریکا را محکوم کنند.

وی با اشاره به اقدامات دولت در مقابله با کرونا، گفت: برای عبور از کرونا همکاری مردم هم لازم است هرچند تدبیر دولت را هم می طلبد لذا مردم و دولت همه در کنار هم باید برای قطع زنجیره این بیماری کمک کنند و فرماندهی این موضوع را به مسوولین امر بسپارند.

نانوا کناری با بیان اینکه باید از سفرها خودداری شود، تصریح کرد:  در فرانسه ۱۰۰ هزار نیروی انتظامی مستقر شده اند و افراد در حال تردد را بازداشت می کنند، بنابراین مردم نکات بهداشتی را رعایت کنند و در منازل خود بمانند تا اقدامات قهریه علیه آنان اعمال نشود.

عضو کمیسیون امنیت ملی در مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا مجلس در این ایام تعطیل است، افزود: بله، منتظریم دستورالعمل کار در فضای مجازی را دریافت کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه