سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

بخشایشی در گفتگو با موج:

ترکیه نیازمند تعامل با سوریه است/ نقض تعهدات آستانه و سوچی توسط ترکیه

کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: ترکیه تعهدات آستانه و سوچی را نقض کرده و به جریان‌های تابلودار تروریسم در ادلب پناه داده است.

حمله ترکیه به سوریه

احمد بخشایشی کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، با اشاره به تقابل سوریه و ترکیه و دخالت‌های سیاسی غرب، اظهار داشت: بر اساس قطعنامه ۱۴۰۲ نظام سوریه باید یکپارچه شود.

وی با بیان اینکه فضای عمومی در منطقه و در نظام بین‌الملل کاملاً به نفع نظام سیاسی سوریه است،  ادامه داد: چند روز پیش شورای امنیت با فشار آمریکا درصدد برآمدند تا قطعنامه ۱۴۰۲ را ملغی کنند که البته این اتفاق صورت نگرفت.

کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: سوربه باید یکپارچگی سرزمین خود را ایجاد کند و به دنبال پاکسازی سرزمینش از تروریست‌ها باشد.

بخشایشی با بیان اینکه ترکیه یک سلسله اقداماتی را انجام نداد و تعهدات آستانه و سوچی را نقض کرد، تصریح کرد: ترکیه به جریان‌های تابلودار تروریسم در ادلب پناه داد و متاسفانه فاصله بین معارضین و تروریست‌ها و مردم را حفظ نکرد و سپر انسانی از آن‌ها درست کرد، گذرگاه‌هایی را ارتش سوریه درست کرده بود و آرام آرام مردم می‌توانستنداز آن‌ها خارج شوند، اما آن‌ها را بست، ترکیه در این رابطه با اروپا معامله سرشار از ثروت کرد یعنی کسانی که تابعیت کشور‌های اروپایی دارند را نگه داشت و گفت که آن‌ها باید هزینه نگهداری این عده را بدهند، ترکیه در این رابطه به تعهدات سوچی و آستانه عمل نکرد و نقض تعهد کرد و قرار بود بزرگراه‌های منطقه سوچی و حائل را پاکسازی کندکه این مهم را انجام نداد.

بیشتر بخوانید:

دلیل اصلی ماجراجویی ترکیه در خاک سوریه چیست؟

ترکیه در خاک سوریه همسو با آمریکا و عربستان عمل می کند

تجاوز ترکیه به خاک سوریه توجیه قانونی ندارد / اردوغان هرچه سریعتر خاک سوریه را ترک کند

تجاوز ترکیه به خاک سوریه جنایت علیه بشریت است

وی اظهار کرد: ترکیه کشور قوی است که نیاز به تعامل با سوریه دارد لذا نباید به حرف آمریکا و سعودی‌ها توجه کند.

بخشایشی در پایان خاطرنشان کرد: ترک‌ها امروز به جایی رسیده اند که نه خیلی می‌توانند رو به جلو بروند و نه اینکه عقب‌نشینی کند بنابراین شرایط را برای خود سخت‌تر کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه