سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

سرلشکر موسوی:

ترفند جدید دشمنان ما سو استفاده از مشکلات معیشتی ملت است

فرمانده کل ارتش با اشاره به تلاش دشمنان در کاستن از امید جوانان در داخل کشور، گفت: ترفند جدید دشمنان ما عملیات روانی با سو استفاده از مشکلات معیشتی ملت است.

فرمانده کل ارتش در سرپل ذهاب

به گزارش خبرگزاری موج، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح شنبه در آیین اختتامیه پنجمین مراسم مشترک تحلیف و اعطای سردوشی به دانش پژوهان آموزشگاه های ارتش که در مرکز آموزش جوادالائمه(ع) نیروی زمینی ارتش (نزاجا) برگزار شد، گفت: دوران معاصر ما پر است از حوادث گوناگون که بدون تردید نقطه عطف مبارک آن پیروزی انقلاب اسلامی است‌ تا قبل از انقلاب اسلامی جهان بین دو ابر قدرت شرق و غرب تقسیم شده بود و این دو ابر قدرت بودند که برای کشورها و ملت ها تصمیم می‌گرفتند و ایران عزیز ما نیز از این قاعده مستثنا نبود.

وی با بیان اینکه «انقلاب اسلامی با تکیه بر آموزه های دینی و مردم ندای استقلال سر داد و پرچمدار مبارزه با نظام سلطه در جهان شد» خاطر نشان کرد: از همان روزهای اول پیروزی انقلاب نظام سلطه سرکردگی آمریکا هرکاری که از دستشان بر می‌آمد علیه ملت و نظام انجام دادن اما به حول الهی نهال انقلاب اسلامی امروز به درخت چهل ساله‌ای تبدیل شده که هیچ طوفانی قادر به مقابله با آن نیست و ملت ایران انجدان آبدیده شده‌اند که در هر مبارزهای سربلند بیرون می‌آیند.

فرمانده کل ارتش در ادامه با اشاره به تلاش دشمنان در کاستن از امید جوانان در داخل کشور، گفت: ترفند جدید دشمنان ما عملیات روانی با سو استفاده از مشکلات معیشتی ملت است. اگر دیروز اماکن حیاتی هدف بمب و موشک بود امروز امید و انگیزه مردم از جمله جوانان ما در آماج بمباران رسانه ای دشمن است.

* هر کس کاری کند که به امید مردم لطمه بزند به نفع دشمن کار کرده است

سرلشکر موسوی با تاکید بر اینکه امروز هر کس کاری کند که به امید مردم لطمه بزند به نفع دشمن کار کرده است، خطاب به دانش‌آموختگان ارتشی حاضر در مراسم یادآور شد: امروز انگیزه و تلاش های مومنان شما نماد امید و بی هراسی و حضور شما در صف دفاع اژ ارزشهای انقلاب نماد دفاع ابدی از ارزش های انقلابی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه