سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

نوبخت:

تمام تعهدات خود را ظرف ۲ سال آینده اجرایی می کنیم

رئیس سازمان برنامه و بودجه در جلسه شورای اداری استان یزد گفت: تمام تعهدات خود را ظرف دو سال آینده اجرایی خواهیم کرد و به مردم پاسخگو خواهیم بود.

شانزدهمین اجلاس عمومی شورای عالی استانها/محمد باقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه

به گزارش خبرگزاری موج، محمدباقر نوبخت ،  رئیس سازمان برنامه و بودجه یکشنبه شب (۱۹ آبان) در جلسه شورای اداری استان یزد با اشاره به طرح های اجرا شده در سال ۹۲ تا ۹۸ در استان یزد به ویژه در سفر سال ۹۴ گفت: اعتبارات عمرانی هزار و ۴۵۵ میلیارد تومان بود که در مقایسه با اعتبارات عمرانی سهم یزد، اعتبارات ۲.۵ برابر شد.

وی افزود: در سفر قبلی رئیس جمهور به استان یزد، ۴۶ مصوبه با اعتبار ۹۷۰ میلیارد تومان تصویب شد که پرداخت ها ۱۱۲ درصد رقم تعهد شده بود اما هنوز تعدادی از پروژه های تصویب شده هنوز به پایان نرسیده به همین دلیل حداقل ۳۷ میلیارد تومان دیگر خود را متعهد به پرداخت می دانیم تا این طرح ها را به انجام برسانیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه عنوان کرد: از این ۴۶ پروژه ۲۲ پروژه کامل محقق شد و ۱۶ پروژه نیز پیشرفت بالای ۷۰ درصد داشته است.

نوبخت خاطرنشان کرد: پروژه های این سفر، به طور خاص برای اشتغال ویژه است که تقاضا داریم هم نمایندگان هم استاندار و هم رئیس سازمان برنامه و بودجه استان یزد در این زمینه پیگیری جدی داشته باشد.

وی تاکید کرد: از منابع عمومی ۸۹۰ میلیارد تومان برای این ۳۸ پروژه در نظر گرفته شده که در حوزه آموزش و عالیِ، منابع آب، بهداشت و درمان، حمل و نقل و ... توزیع خواهد شد.

نوبخت ادامه داد: یک ضلع مثلث گردشگری خط راه آهن نداشت و یزد به شیراز متصل نبود که برای این پروژه اعتباری تخصیص یافت که امیدواریم سال آینده بتوانیم آن را اجرایی کنیم بنابراین دو خطه کردن مسیر بافق به اردکان و نهایتا به اصفهان و خط آهن یزد ـ اقلید دو پروژه ریلی بزرگ بود که با اهتمام صورت گرفته به انجام خواهد رسید.

وی تصریح کرد: تمام تعهدات خود را ظرف دو سال آینده اجرایی خواهیم کرد و به مردم پاسخگو خواهیم بود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه خاطرنشان کرد: به دستور رئیس جمهور می توانیم ۱۲۹ میلیارد تومان از صندوق توسعه اشتغال استفاده کنیم تا برنامه ویژه اشتغال را در یزد اجرایی کنیم و برای ۲۶ هزار و ۳۰۹ نفر برنامه اشتغال تدوین شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه