سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

اردکانیان در حاشیه جلسه هیات دولت:

ظرفیت مخازن ما در وضعیت فعلی حدود ۵۰ میلیارد متر مکعب است

وزیر نیرو گفت: ظرفیت مخازن ما در وضعیت فعلی حدود ۵۰ میلیارد متر مکعب است که نزدیک به ۲۶ میلیارد متر مکعب از آن پُر است.

حاشیه جلسه هیات دولت - ۲۴ مهر ۱۳۹۸/ اردکانیان

به گزارش خبرگزاری موج، رضا اردکانیان وزیر نیرو امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امسال تاکنون ۵۷۰ کیلومتر از رودخانه های استان های سیل‌ خیز را لایروبی کرده ایم و حجم قابل ملاحظه ای برای تسکین سیلاب ها در مخازن آماده است و طرح های ۱۱۰۰ کیلومتر از رودخانه های الویت دار کشور را هم آماده کرده ایم تا با استفاده از منابع مالی اقدامات لازم در این باره انجام شود.

وی افزود: در استان های سیل‌خیز به ویژه خوزستان و گلستان اقداماتی آماده شده و ۱۴۶ کیلومتر از سیل بندهای این استان ها مرمت شده و امیدواریم امسال بتوانیم استفاده های بیشتری از نزولات آسمانی داشته باشیم.

وزیر نیرو در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه کدام یک از استان ها بیشتر در معرض خطراتی در اثر وقوع سیل هستند، گفت: پیش بینی های ما در این زمینه معمولا سه ماهه است و در یک ماه آینده همکاران ما در سازمان هواشناسی پیش بینی های جدید خود در این باره را به ما ارائه می کنند و متناسب با آن از همه ابزارها و توان فنی کشور استفاده خواهیم کرد تا نزولات آسمانی برای ما صرفا دارای منفعت در بخشهایی چون تولید برق و تامین آب مورد نیاز برای مصارف کشاورزی و آب شرب باشد.

اردکانیان گفت: ظرفیت مخازن ما در وضعیت فعلی حدود ۵۰ میلیارد متر مکعب است که نزدیک به ۲۶ میلیارد متر مکعب از آن پُر است.

* برنامه های لازم برای رهاسازی مخازن آب در برخی جاها آغاز شده است

وی با بیان اینکه البته برنامه های لازم برای رهاسازی مخازن آب در برخی جاها آغاز شده است، ادامه داد: اگر این اقدامات بر اساس برنامه انجام شود، ما می توانیم از آن آب رها شده تولید برق کنیم و در بخش های پایین دست هم قطعا مصارفی را می توانیم داشته باشیم.

وزیر نیرو بیان کرد: همچنین مردم هم امسال نسبت به سال گذشته توجه بیشتری به رعایت حریم و بستر رودخانه ها دارند و دستگاه قضایی و مسئولان اجرایی استان های مختلف هم همکاری بسیار خوبی برای آزادسازی هایی که در این زمینه باید صورت گیرد، دارند.

اردکانیان با اشاره به اینکه فردا نوزدهمین نمایشگاه بین المللی برق در تهران برگزار می شود، اظهار داشت: این نمایشگاه با حضور ۳۶ کشور شامل ۱۳ کشور اروپایی، روسیه و چین برگزار خواهد شد و بیش از ۵۰۰ شرکت داخلی و خارجی در این نمایشگاه حضور دارند که امیدواریم فرصت خوبی برای بخش خصوصی ما باشد.

وی با بیان اینکه تعدادی از وزرای برق کشورهای همسایه نیز دعوت ما را پذیرفته اند، تصریح کرد: امیدواریم برگزاری این نمایشگاه فصل جدیدی برای همکاری در بخش برق منطقه ما باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه