سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

دین پرست خبر داد؛

نامه رحمانی فضلی به رییس جمهور درباره رفع مشکلات جزایر هرمزگان

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور از نامه وزیر کشور به حسن روحانی درباره روند اجرای مصوبات رفع مشکلات ساکنین و توسعه پایدار جزایر استراتژیک استان هرمزگان خبر داد.

بابک دین پرست، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور

به گزارش خبرگزاری موج، بابک دین پرست، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور با اعلام نامه عبدالرضا رحمانی فضلی به رئیس جمهور درباره اجرای مصوبات رفع مشکلات ساکنین و توسعه پایدار جزایر استراتژیک استان هرمزگان اظهار کرد: در نامه وزیر کشور به رئیس جمهور ضمن اشاره به گزارش سفر سال ۹۶ به این استان و تاکید روحانی به پیگیری و اجرای مصوبات، آمده است؛ پس از گذشت یک سال و با پیگیری‌های به عمل آمده عملکرد دستگاه های دارای تکلیف در مصوبات، ۳۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی اضافه کرد: همچنین در این نامه تاکید شده است که پس از گذشت ۱۸ ماه از انجام سفر به استان هرمزگان، با وجود محدودیت‌های اعتباری و موانع، با همکاری وزارتخانه‌ها و سازمانهای اجرایی، پیشرفت فیزیکی مصوبات، ۱۷ درصد افزایش و از ۳۱ درصد به ۴۸ درصد رسید.

معاون اقتصادی وزیر کشور در ادامه اعلام کرد: در نامه مذکور، عملکرد دستگاههای دولتی در اجرای مصوبات به تفکیک اعلام شده است که در این میان وزارتخانه های کشور، صنعت معدن و تجارت و همچنین سازمان اداری استخدامی کشور بهترین عملکرد را به خود اختصاص دادند.

وی اضافه کرد: با این حال پس از گذشت مدت ۱۸ از دستور رئیس جمهوری، برخی دستگاه ها اقدامات محسوس و قابل قبولی نداشتند و یا این که در طول ۶ ماه گذشته پیشرفتی در روند اجرای مصوبات آنها نبوده است که در نامه وزیر کشور به رئیس جمهوری اعلام شده است.

معاون اقتصادی وزیر کشور همچنین خاطرنشان کرد: از جمله مواردی که مانع از اجرایی شدن این مصوبات شده است، عدم تامین و کمبود اعتبار و تداخل وظایف و موازی کاری بین دستگاه‌های اجرایی و مناطق آزاد بوده است.

دین پرست تصریح کرد: در نامه مذکور؛ پیش‌بینی ردیف اعتباری برای طرح ها و پروژه های جزایر استراتژیک استان هرمزگان توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و الزام وزارتخانه های ذیربط به انجام وظایف و تکالیف ذاتی در حوزه حمل و نقل و خدماتی؛ به عنوان پیشنهادات وزارت کشور در خصوص اجرایی شدن هرچه بهتر مصوبات استان هرمزگان مطرح شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه