سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

جنیدی در حاشیه جلسه هیات دولت؛

ورود خانم‌ ها به استادیوم هیچ منع قانونی ندارد

معاون حقوقی رئیس‌ جمهور گفت: صحبت من کاملا مشخص و یک جمله است؛ ورود خانم‌ ها به استادیوم هیچ منع قانونی ندارد.

لعیا جنیدی  معاون حقوقی رییس جمهوری

به گزارش خبرگزاری موج، لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس‌ جمهور، ظهر امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران و در واکنش به خودسوزی فردی که در شبکه های اجتماعی هیاهو ایجاد کرد، اظهار داشت: صحبت من کاملا مشخص و یک جمله است؛ ورود خانم‌ ها به استادیوم هیچ منع قانونی ندارد.

وی گفت: بنابراین سلب حق معنایی ندارد و دولت هم همین موضع را دارد و معتقد است که باید از این مساله حمایت کنیم. دولت تاکنون چند مرتبه شرایط را فراهم کرده است و بعد از این بیشتر شرایط را فراهم می‌کند.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور در خصوص این موضوع که مراجع تقلید مخالف حضور بانوان در ورزشگاه‌ها هستند و وزارت ورزش نیز قادر به اعمال نظر خود نیست، تصریح کرد: دولت حتما سعی می‌کند با تعامل این مساله را حل کند و این تصمیم جدی دولت است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: البته دولت از قبل هم در چندین موقعیت و مسابقه فوتبال سعی کرده این فرصت را مهیا کند و بعد از این بیشتر هم تلاش می‌کند که مسیرش همین است؛ ان‌شاء‌الله با تعامل.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه