سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

واعظی در حاشیه جلسه هیات دولت:

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش تا نیمه اول شهریور ماه معرفی می‌شود

مسئول دفتر رئیس‌ جمهور اعلام کرد: گزینه دولت برای وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در نیمه اول شهریور ماه قطعی می‌شود.

حاشیه جلسه هیات دولت - ۱۹ دی ۱۳۹۷/ واعظی

به گزارش خبرگزاری موج، محمود واعظی مسئول دفتر رئیس‌ جمهور در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران حضور یافت.

وی در خصوص زمان معرفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: با توجه به اینکه باید مقدمات بازگشایی مدارس آماده شود، در هفته گذشته مطالعاتمان در این خصوص آغاز شده است.

وی ادامه داد: به پنج تا شش گزینه برای وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش رسیده‌ایم و امیدواریم در نیمه اول شهریور ماه قطعی شود.

اعظی در خصوص توقیف نفتکش ایرانی، گفت: تمام اسنادی که لازم بود به دادگاه جبل الطارق ارسال شد و روند مثبت است.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص مسئله کشمیر، اظهار داشت: موضوعی که ما درخصوص همه مسلمانان داشته ایم این بوده است که ما باید تلاش کنیم مسلمانان در کشورهایی که زندگی می کنند همه از حقوق انسانی برخوردار باشند.

رئیس دفتر رئیس جمهور ادامه داد: با توجه به اینکه موضوع کشمیر موضوع اختلافی بین هند و پاکستان است و ما با هر دو کشور پاکستان و هند روابط صمیمانه و خوبی داریم و همواره توصیه کردیم که این دو کشور خویشتن داری کرده و برخوردشان با مسلمانان کشمیر موضعی از جایگاه احترام و حفظ حقوق آنان باشد؛ امیدوارم تنش موجود به سرعت برطرف شود.

واعظی در پاسخ به سوال دیگری در مورد مذاکرات با اروپا، گفت: مذاکرات وارد فاز جدی تر شده است. جلسه ای را کمیسیون مشترک برگزار کرد و هم چنین جلسه ای قرار است با حضور وزرای امور خارجه کشورهای اروپایی و ایران برگزار شود. کشورهایی نیز با ما صحبت کردند برای اینکه به چارچوبی برسیم.

وی افزود: رئیس جمهور فرانسه در این راستا فعالیت بیشتری دارد و مذاکرات ما با وی تقریباً تداوم داشته است و امیدواریم بتوانیم منافع ملت ایران را تامین کنیم و منافع کشور در برجام محقق شود.

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: تا اجرای گام سوم یک ماه وقت داریم، کل مرحله ۲ ماه است. اگر که به جمع بندی نرسیم در اینکه گام بعدی را برخواهیم داشت تردیدی نیست.

واعظی در مورد سفر رئیس جمهور به سازمان ملل نیز توضیح داد: در حال فراهم کردن مقدمات سفر هستیم، امیدواریم که آقای ظریف در جلسه سازمان ملل حضور داشته باشند. وزیر امور خارجه باید بتواند در جلسات مهم در سازمان ملل حضور داشته باشد.

وی گفت: نماینده ایران در سازمان ملل نامه اعتراضی جدی به دبیرکل سازمان ملل ارسال کردند و خواستار بررسی جدی موضوع شدند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه