سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

امیر فرهاد آریانفر:

بدون نظام و فرماندهی همه چیز هیچ و پوچ است

فرمانده ارشد ارتش در غرب کشور تاکید کرد: بدون نظام و فرماندهی همه چیز هیچ و پوچ است به همین دلیل ستون فرماندهی باید مستحکم و ثابت باشد.

ارتش جمهوری اسلامی ایران

به گزارش خبرگزاری موج، امیر فرهاد آریانفر فرمانده ارشد ارتش در غرب کشور در مراسم تکریم و معارفه فرماندهان قدیم و جدید تیپ زرهی ۱۸۱ پادگان الله‌اکبر اسلام‌ آباد غرب، فت: تمام عزیزان در یگان‌های ویژه، پشتیبانی، هوانیروز با تمام اخلاص در عمل به لطف و عنایت الهی و خوشنودی خاطر مقام معظم رهبری و مردم در حادثه زلزله و انصافا مقتدرانه، مخلصانه و غیرتمندانه عمل کردند و افتخار آفریدند.

فرمانده ارشد ارتش در غرب کشور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در رابطه با فرمانده، عنوان کرد: فرمانده اساس و محور اصلی همه آنچه (مادی و انسانی) که در یک سازمان کارایی و برندگی دارد، است.

وی تاکید کرد: بدون نظام و فرماندهی همه چیز هیچ و پوچ است به همین دلیل ستون فرماندهی باید مستحکم و ثابت باشد، همه ما در هر مسؤلیتی که انجام وظیفه کنیم در بخشی از کارمان سمت فرماندهی آن قسمت مربوطه را بر عهده داریم، فرمانده جایگاه خاصی دارد، در وجود تک‌تک ارتشیان از رده‌های پایین تا بالا این خصوصیات حاکم است.

آریانفر ادامه داد: از خدمات خالصانه امیر غلامعلیان در این یگان نهایت تقدیر دارم، این فرمانده در همه ابعاد فعالیت‌های بسیار ارزنده‌ایی را داشته‌ و این نشان دهنده عمق درایت و میدان‌داری و پا در رکاب بودن ولایت این فرمانده را دارد و اکنون در سمت جانشین قرارگاه منصوب شدند.

وی افزود: اما یکی از فرماندهان زحمتکش که در مناطق محروم انجام وظیفه کرده سرهنگ محمدنیا است که از این لحظه به عنوان فرمانده این تیپ منصوب می‌شود.

وی تاکید کرد: این تیپ یکی از تیپ‌های مقتدر نیروی زمینی جمهوری اسلامی ایران به واسطه فعالیت‌ها و ماموریت‌هایی که به آن واگذار شده است بوده و نیروها و همرزمان و گذشتگان ما با عقیده و اعتقاد راسخ خود با شهادت‌طلبی به مقابله با اشرار پرداختند.

* اقتدار نیروهای مسلح اجازه نگاه کج به دشمن را نمی‌دهد

ارشد نظامی نزاجا در غرب کشور تصریح کرد: ما افتخار می‌ کنیم که با اقتدار در کنار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به لطف الهی و با سیطره و اشرافیت در جغرافیایی سرزمینی خودمان و منطقه به نوعی شاخ استکبار جهانی در خلیج فارس را شکستیم و این اقتدار مرهون آمادگی همه نیروهای مسلح بود و همین اقتدار و آمادگی را روز به روز افزایش تا دشمنان کوچکترین نگاه کجی به این سرزمین نداشته باشند و لطف الهی این عنایت الان محقق شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه