سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

دریادار خانزادی:

باید مرزهای خود را به مرزهای جهانی تبدیل کنیم

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: باید مرزهای خود را به مرزهای جهانی تبدیل کنیم و بتوانیم زنجیره تجارت دریا را رشد و توسعه دهیم.

بزرگداشت روز نیروی دریایی ارتش/ حسین خانزادی

به گزارش خبرگزاری موج، امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش صبح امروز در جریان بازدید از دانشگاه علم و صنعت، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران طی ۴ دهه مراحل مهمی را پشت سر گذاشت و بیانیه گام دوم انقلاب آغاز حرکت تمدنی و تمدن ساز است که مقام معظم رهبری بر روی آن تأکید داشتند که به جوانان و نسل انقلاب باید توجه شود و این ظرفیت بزرگی در کشور است.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران یک کشور دریایی است، افزود: با وجود دریایی بودن کشور در طول تاریخ آنگونه که باید از این امکان بهره مند نشدیم و هم اکنون صحبت از یک کشور تمدن ساز دریایی است. بسیاری از کشورهای در خشکی محصور هستند، اما ایران بدون واسطه با دریای در ارتباط است؛ در این راستا باید مرزهای خود را به مرزهای جهانی تبدیل کنیم و بتوانیم زنجیره تجارت دریا را رشد و توسعه دهیم.

نیروی دریایی یک نیروی تجهیزات محور است 

فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین با بیان اینکه «پیچیده‌ترین سطح فناروی ها در سطح دنیا در دریا استفاده می‌شود» خاطر نشان کرد: نیروی دریایی یک نیروی تجهیزات محور است و بالاترین سطح فناوری را دارد؛ بنابراین تجربه کارکنان دریایی تجربه بالایی است و ما در بخش دریایی یک گنجینه‌ای از نیروی انسانی داریم و امروزه نیروی دریایی به ارتباط با دانشگاه به شدت نیاز دارد.

بر اساس این گزارش در جریان این بازدید، یک تفاهم نامه علمی- آموزشی با محوریت دانشکده خودرو به منظور همکاری دانشگاه علم و صنعت و نیروی دریایی ارتش منعقد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه