سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

امیر سیاری:

امروز امدادرسانی نیازمند اقدامات یکپارچه و منسجم است

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: امروز امدادرسانی نیازمند اقدامات یکپارچه و منسجم است تا کمک‌ها به صورت یکنواخت به همه آسیب دیدگان سیل برسد.

 امیر دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش

به گزارش خبرگزاری موج، امیر حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در خوزستان در دیدار با عیسی رضایی مدیر عامل سازمان اتکا که با هدف یاری رسانی بهتر به هموطنان سیل زده انجام شد، با اشاره به گستردگی حوادث ناشی از سیل از همکاری و همدلی سازمان اتکا در یاری رسانی به مردم سیل زده تقدیر کرد.

وی افزود: ارتش از همه ظرفیت‌های خود برای امداد رسانی به مردم و مدیریت حوادث استفاده کرده و تاکنون اقدامات مناسبی به انجام رسیده است.

معاون هماهنگ کننده ارتش ادامه داد: امروز امدادرسانی نیازمند اقدامات یکپارچه و منسجم است تا کمک‌ها به صورت یکنواخت به همه آسیب دیدگان سیل برسد.

مدیرعامل سازمان اتکا نیز در این جلسه از اقدامات گسترده ارتش در امدادرسانی به آسیب دیدگان حادثه سیل تقدیر کرد و گفت: خدا را شاکریم که نیروهای مسلح با تمام توان در خدمت هموطنان عزیزمان هستند و از صمیم قلب از ارتش جمهوری اسلامی ایران برای اقدامات مناسبی که به انجام رسانده است تشکر می‌کنیم.

رضایی افزود: سازمان اتکا نیز برای امدادرسانی بهتر به مردم عزیز با تمام توان در منطقه حضور یافته است.

مدیرعامل سازمان اتکا گفت: تهیه اقلام ضروری، ایجاد کمپ‌های استقرار مردم و طبخ غذای گرم و توزیع آن از اقداماتی است که سازمان اتکا در مناطق سیل زده جنوب کشور به انجام می‌رساند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه