سرخط خبرها
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت

دریادار سیاری:

همه پادگان‌های ارتش تحت کنترل قرارگاه ذوالفقار هستند/ بسیاری از اختیارات به فرماندهان ارتش واگذار شده است

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: همه پادگان‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران تحت کنترل قرارگاه ذوالفقار هستند تا بتوانیم در این شرایط اقدام لازم را انجام دهیم.

 امیر دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش

به گزارش خبرگزاری موج،  امیر حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در جمع خبرنگاران در ستاد مدیریت بحران خوزستان گفت: بر اساس فرمان فرمانده معظم کل قوا در خصوص کمک نیروهای مسلح به دستگاه‌های مسئول برای سازماندهی شرایط سیلاب و مردم‌یاری، اقدام کرده‌ایم. یک قرارگاه به نام قرارگاه امداد ذوالفقار تشکیل شده است و همه پادگان‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران تحت کنترل این قرارگاه هستند تا بتوانیم در این شرایط اقدام لازم را انجام دهیم.

وی تصریح کرد: تشکیل قرارگاه ذوالفقار به معنای آن است که همه نیروی انسانی و امکانات مهندسی و غیرمهندسی ارتش در اختیار این قرارگاه قرار دارند تا در راستای مردم‌یاری و کمک به سیل‌ زدگان اقدام شود.

وی عنوان کرد: همزمان با ارتش، سایر نیروهای نظامی از جمله سپاه، نیروی انتظامی و سایر بخش‌ها نیز نسبت به مردم‌یاری و کمک به دستگاه‌های مسئول اقدام کرده‌اند و این کار در راستای هم‌افزایی برای کنترل شرایط در استان‌ها است. زمانی که هم‌افزایی میان نیروهای مسلح و ستاد مدیریت بحران استان‌ها و شهرستان‌ها وجود داشته باشد، قطعا کارها هدایت شده و کنترل شده پیش خواهد رفت.

نقاط آسیب‌پذیر در سراسر خوزستان در بحث سیلاب مشخص شده‌اند 

معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: ظرف ۴۸ ساعت گذشته بازدیدهای هوایی از آخرین وضعیت سیلاب در سراسر استان خوزستان انجام گرفته است تا نقاط آسیب‌پذیر را مشخص کنیم. نقاط آسیب‌پذیر در سراسر خوزستان در بحث سیلاب مشخص شده‌اند و امکانات ارتش نیز در این نقاط که بیشترین احتمال نفوذ آب در آنها است، مستقر خواهند شد.

وی بیان کرد: همچنین در جلسه‌ای به فرماندهان ارتش اختیارتی تنفیذ شد تا برای برخی از تصمیم‌گیری‌ها نیاز به سلسله مراتب نباشد و خود بتواند به سرعت عمل کنند. شرایط کنونی به گونه‌ای نیست که فرصتی برای اجازه گرفتن از مقام بالادست باشد و به همین دلیل بسیاری از اختیارات به فرماندهان واگذار شده است تا خود در محل و بر اساس وضعیت به سرعت تصمیم‌گیری و آن را اجرایی کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه