سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس؛

افزایش قیمت کالاها ناشی از عدم تحرک دولت است/دولت جوابگو و پاسخگو نیست

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: افزایش قیمت کالاها ناشی از عدم تحرکت دولت است.

محمد جواد ابطحی

سیدمحمدجواد ابطحی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری موج، اظهار داشت: متاسفانه هر چه به روزهای پایانی سال نزدیک تر می شویم، قیمت کالاها و اجناس و خدمات گران تر می شود و این امر نشان می دهد که نظارتی بر بازار اعمال نمی شود.

وی افزود: گرانی ها و افزایش قیمت کالاها به شدت وضعیت اقتصادی کشور را نابسامان کرده و در ایجاد این وضعیت به طور قطع عدم تحرک دولت و عدم نظارت بر بازار، اثرگذاری مستقیم دارد.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس تصریح کرد: متاسفانه دولت به تذکرات و انتقادها و اعتراض های نمایندگان نیز پاسخ نمی دهد و ما شاهد برنامه جدی دولت برای کنترل تورم و گرانی لجام گسیخته نیستیم.

ابطحی گفت: اگر شرایط به همین منوال ادامه یابد، مجلس موظف است با طرح سوال و حتی استیضاح برخی از وزرای اقتصادی، برای مقابله با گرانی ها اقدام جدی تری را در دستور کار قرار دهد.

وی بیان داشت: مردم در دیدار با نمایندگان مجلس، اعتراض های جدی نسبت به گرانی و تورم دارند و وظیفه داریم اعتراض های مردمی را پیگیری کنیم. اما متاسفانه دولت جوابگو و پاسخگو نیست.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با اشاره به برخی از پیشنهادها مبنی بر اینکه در صورت گران شدن یک کالا، مردم از خرید آن کالا خودداری کنند، گفت: برخی اوقات این راهکار از سوی فعالان اجتماعی پیشنهاد می شود. اما اگر امروز بخواهیم به مردم بگوییم که کالاهای گران را نخرند، مردم نباید هیچ کالایی را خریداری کنند، چرا که از گوشت و مرغ و شیر و برنج تا خودرو و مسکن گران شده است.

ابطحی ادامه داد: نمی توانیم به مردم هر روز بگوییم که فلان کالا را نخرند، این وظیفه دولت است که با سودجویان و محتکران و گران فروشان برخورد قاطع داشته باشد. مردم باید زندگی کنند و نمی توان جلوی زندگی آنها را گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه