سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

رحمانی فضلی:

مطالبه اول مردم تهران حل معضل ترافیک است/ همه دستگاه‌ها باید با قدرت شهردار را حمایت کنند.

وزیر کشور تاکید کرد: مشکل ترافیک اولویت اول در مطالبات مردم است و باید به صورت ضربتی و فوق‌العاده حل شود و به همان نسبت این تعهد هم بر دوش ما هم است.

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور

به گزارش خبرگزاری موج، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در مراسم اعطای حکم پیروز حناچی شهردار جدید تهران که ظهر امروز (پنج‌شنبه ۸ آذرماه) در محل وزارت کشور برگزار شد، گفت: با فراز و فرود‌هایی که معمولا در انتخاب‌ها رخ می‌دهد در نهایت با حمایت و انتخاب اعضای شورای شهر و فرآیند انتخاب شهردار انجام شده و پیروز حناچی برای این سمت انتخاب شد.

رحمانی فضلی این حکم را به عنوان یک امانت خطاب کرد و برای حناچی آرزوی موفقیت کرد.

وی تاکید کرد: امور فرهنگی جز با تامل، تحمل و اقناع‌سازی انجام محال است و همه دستگاه‌ها باید با همدلی کار خود را پیش ببرد.

وزیر کشور با اشاره به تجربه پیروز حناچی و سوابق وی گفت: همه باید برای موافقیت شهردار جدید تلاش کنیم دولت، شورای شهر هم باید شهردار را در اجرای وظایفش حمایت کند.

وزیر کشور اظهار کرد: مدیریت یکپارچه یکی از مسائل مهمی است که باید مدنظر قرار بگیرد البته دغدغه‌هایی در نحوه اجرا وجود دارد به مرور با گسترش حوزه و مسئولیت حل خواهد شد.

وی در ادامه بیان کرد: غرامت‌های پایدار مسئله دیگری است که لایحه آن به شهردار ارائه می‌شود تا اعمال نظر‌های لازم را در صورت ضرورت بر آن انجام دهد.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه مطالبه اول مردم تهران حل معضل ترافیک است، بیان کرد: مشکل ترافیک اولویت اول در مطالبات مردم است و باید به صورت ضربتی و فوق‌العاده حل شود و به همان نسبت این تعهد هم بر دوش ما هم است.

وی در ادامه افزود: بحث دیگر مباحث اجتماعی است که از اعضای مهم آن شهرداری‌ها هستند در این باره حل مسائل حاشیه‌نشینی هم باید در دستور کار قرار بگیرد.

رحمانی فضلی در پایان با اشاره به طولانی شدن زمان انتخاب شهردار خاطرنشان کرد: در مراحل اداری تفاسیر و استنباط‌های مختلفی وجود دارد تا به اجماع برسد زمان می‌برد و اکنون همه دستگاه‌ها باید با قدرت شهردار را حمایت کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه