سرخط خبرها
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است
  • تمدید سنوات تحصیلی دانشجویان تا پایان شهریور
  • کسوت فوتبال: فوتبال ایران آماتور است، اما بازیکنان پول حرفه‌ای می‌گیرند
  • اعضای باند فروش سکه های تقلبی در قم دستگیر شدند
  • معتمدیان: هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
  • وزارت اطلاعات: خبرنگاران نقش بارزی در ناکامی سربازان رسانه‌ای دشمن داشتند
  • هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد
  • هنوز درباره افزایش قیمت بنزین جمع‌بندی نشده است/ کالا برگ قطعا افزایش می‌یابد
  • آماده‌شدن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری ۲۰ همتی در شرکت شهر فرودگاهی امام
  • آغاز ساخت پناهگاه و پارکینگ - پناهگاه در تهران

نماینده لارستان در مجلس:

وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی انسان شایسته و توانمندی است

نماینده مردم لارستان در مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر پیشنهادی رییس جمهور برای وزارت راه و شهرسازی انسان شایسته و توانمندی است.

محمد جعفرپور

جمشید جعفرپور در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری موج درباره چهار وزیر پیشنهادی رییس جمهور گفت: رای اعتماد نمایندگان طبق قانون به صورت مخفی انجام می شود و نمی توان درباره رای مجلس به راحتی پیش بینی کرد، اما به نظر می رسد که برخی از این گزینه ها مانند محمد اسلامی وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی رای اعتماد کسب کنند.

وی افزود: با بررسی هایی که انجام داده ام و قطعا نظر شخصی من است، آقای محمد اسلامی انسان شایسته و توانمندی است و در سطوح مختلف وزارت راه و شهرسازی کار کرده و می تواند رای نمایندگان را جلب کند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: همچنین وضعیت آقای رحمانی برای وزارت صنعت نیز مناسب است، چرا که وی هم سه سال قائم مقام وزارت صنعت بوده و از سوی دیگر سابقه نمایندگی مجلس را در کارنامه خود دارد. به عبارتی هم مجلس و خواسته های نمایندگان را می شناسد و هم با ساختار و مشکلات و کاستی ها و نقاط قوت وزارت صنعت آشنا است.

جعفرپور گفت: در خصوص آقای دژپسند وزیر پیشنهادی وزارت امور اقتصاد و دارایی اگر چه فرد تحصیل کرده و از نظر علمی توانمند است، اما نیاز داریم که دولت برای معرفی این وزیر تلاش بیشتری انجام دهد.

وی بیان  داشت: وضعیت محمد شریعتمداری یک مقدار متفاوت است. شخصا آقای شریعتمداری را فرد متدین و توانمندی می دانم، اما سابقه خوبی در ذهن نمایندگان ندارد.

نماینده مردم لارستان افزود: نحوه مدیریت شریعتمداری در وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین استیضاح بی فرجام و بی پاسخ وی، در کارنامه ایشان و ذهن نمایندگان وجود دارد و به همین دلیل کار برای رای اعتماد محمد شریعتمداری در مجلس بسیار سخت است.

جعفرپور گفت: بنابراین پیش بینی می شود که وزرای پیشنهادی راه و شهرسازی و صنعت با رای خوبی اعتماد مجلس را کسب کنند و در این میان کار آقایان دژپسند و شریعتمداری سخت است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه