سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

سیدحسن نصرالله:

تشکیل دولت لبنان و ایجاد ثبات اقتصادی/ایران مانع انتخابات لبنان نبوده

دبیرکل حزب الله لبنان تصریح کرد: ایران مانع انتخابات لبنان نیست و برگزاری و تشکیل دولت باعث ثبات اقتصادی و آرامش لبنان می شود.

نصرالله

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، سید حسن نصرالله درباره تحولات منطقه اظهار کرد: ترامپ ضعیف شده و عربستان سعودی هم قدرت سابق را ندارد.

وی در رابطه با قتل جمال خاشقچی گفت: خواستند این ماجرا را به حزب الله لبنان نسبت دهند.

دبیرکل حزب الله لبنان تصریح کرد: امروز فرصت مناسبی برای خاتمه جنگ یمن است و کسی در عربستان سعودی جرات نمی کند این مسائل را مطرح کند و تنها کار درست در یمن حرکت به سوی آشتی ملی است.

نصرالله ادامه داد: در صد سال گذشته اینطور چهره عربستان سعودی بد نبوده و امروز وقت مناسبی است تا حکام عربستان توقف جنگ در یمن را حتی به صورت یکجانبه اعلام کنند.

وی گفت: ادامه این روش موجود باعث هلاک و نابودی می شود.

دبیرکل حزب الله لبنان درباره تشکیل دولت لبنان با بیان اینکه دولت لبنان به دو بخش تقسیم می شود، افزود: له عنوان مثال برخی می گویند در عراق تفاهم آمریکایی ایرانی اتفاق افتاد در حالیکه اینطور نیست و برنامه های آمریکا شکست خورد و آمریکا نمی خواست مقامات فعلی عراق انتخاب شوند و این شکست برای آمریکا بود.

نصرالله تاکید کرد: ایران دخالتی در تشکیل دولت لبنان نداشته است و مقابله سیاسی و اقتصادی بزرگی در جریان است و گفتند تلاش می کنند صادرات نفت ایران را به صفر برسانند.

وی خاطر نشان کرد: برخی می گویند که قیومیت ایران در لبنان موجب به عقب افتادن انتخابات تشکیل دولت لبنان شده و دیداری را به این موضوع ذیربط دادند و اصلا دیداری انجام نشده بود.

دبیرکل حزب الله لبنان تصریح کرد: اطلاعات متناقضی وجود دارد و نمی توانم به طور قاطع بکوبم علت عقب افتادن انتخابات دولت لبنان داخلی و یا خارجی است و موانع داخلی وجود دارد و مچوانع خارجی هم وجود دارد.

وی افزود: ایران مانع انتخابات دولت لبنان نیست و البته برخی از کشورها چون فرانسه در رابطه با انتخابات لبنان دخالت دارد.

نصرالله یادآور شد: ما نمی خوایم برای تشکیل دولت شرط و شروطی داشته باشیم و نمی خواهیم کسی را در وضع دشواری قرار دهیم.

وی تاکید کرد: دولت باید تشکیل شود و مسائل اقتصادی حل شود و نباید شرط و شروط هایی علیه منافع عالی کشور طرح شود و ما همراهی می کنیم.

دبیرکل حزب الله لبنان در بخشی از سخنانش بیان کرد: باید مسائلی باشد که با خواسته های لبنان تعارض نداشته باشد و ما نمی خواهیم برای تشکیل دولت و برای هم پیمانان خود استانداردهای جدیدی وضع کنیم.

نصرالله در پایان بیست و پنجمین سالگرد تاسیس موسسه تعیلم و تربیت اسلامی را تبریک گفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه