سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

سرلشکر باقری:

توان نیروهای مسلح به حدی است که هیچ کس تجاوز به حریم کشور را به ذهن خود خطور نمی دهد

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: توان نیروهای مسلح ایران در حوزه هوایی به حدی رسیده است که هیچ کس تجاوز به حریم کشور را به ذهن خود خطور نمی دهد و این امنیت که در حال حاضر در کشور برقرار است حاصل همین دستاوردهاست.

نخستین همایش نقش قدرت هوایی در اقتدار ملی

به گزارش خبرگزاری موج، سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در حاشیه همایش صنعت هوایی، نشان اقتدار ملی که امروز سه شنبه برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به پیشرفت های فراوانی که در حوزه ساخت پهپادها حاصل شده است، گفت: قدرت دفاعی ایران در حوزه صنعت هوایی باید به روز باشد و هر روز پیشرفت کند و حتی در بخش غیرنظامی نیز با ریسک پذیری صنعت بومی می توان به پیشرفت های خوبی دست یافت.

وی با بیان اینکه ساخت موتور جنگنده ایرانی بیش از ۹۸ درصد پیشرفت دارد و مراحل آخر را پشت سر می‌گذارد، افزود: دفاع از فضای کشور و مقابله با متجاوزان از مسائل مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد و نیروهای مسلح در صنعت دفاعی پیشرفت خوبی داشته و کارهای خوبی در این حوزه انجام گرفته است، در مسئله قدرت هوایی نیز با توجه به هزینه های آن باید راههای ابتکاری در پیش گرفته شود تا از هدررفت سرمایه جلوگیری شود.

باقری افزود: توان نیروهای مسلح ایران در حوزه هوایی به حدی رسیده است که هیچ کس تجاوز به حریم کشور را به ذهن خود خطور نمی دهد و این امنیت که در حال حاضر در کشور برقرار است حاصل همین دستاوردهاست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه