سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مصاحبه لاریجانی با شبکه راشا تودی درباره برجام

رئیس مجلس در مصاحبه با شبکه راشا تودی گفت: باید داخل برجام کار شود و این به نفع امنیت کل منطقه و صحنه بین المللی است.

علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی

به گزارش خبرگزاری موج، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه برگزاری اجلاس مجالس اوراسیا با شبکه تلویزیون روسیه راشا تودی گفت‌وگو کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اینکه خانم موگرینی در نیویورک ابتکاری را برای حفظ برجام به ایران معرفی کرد، گفت: هیچ دلیلی وجود ندارد که ما در این خصوص ناامید باشیم، در گذشته به صورت فعالانه روی این موضوع کار کرده ایم و گزارش ها حاکی از پیشرفت این مسئله است.

وی افزود: باید داخل برجام کار شود و این به نفع امنیت کل منطقه و صحنه بین المللی است.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به پرسشی پیرامون توافق بین روسیه و ترکیه در مورد ادلب تصریح کرد: ما در زمینه حل مسئله سوریه با روسیه و ترکیه یک کار مشترک را دنبال می کنیم و فکر می کنم مذاکرات در چارچوب آستانه خوب پیش رفته است و این مدل امنیت منطقه ای است که موفق بوده است و در قضیه ادلب هم مشورت های مشترک با هم داشته ایم که رو به پیشرفت است.

لاریجانی در پاسخ به این پرسش که نظر شما در مورد اینکه روسیه موشک های اس ۳۰۰ اخیرا به سوریه داده و اسرائیل نیز گفته در این خصوص عکس العمل نشان می دهد، چیست؟ اظهار کرد: بعید می دانم اسرائیل بتواند عکس العمل مهمی انجام دهد و حق می دهم به روسیه که در سوریه موشک های اس ۳۰۰ نصب کرده است، چرا که وقتی اسرائیلی ها از خود رفتار ناهنجاری نشان داده و هواپیمای روسها را زده اند آنها نیز مجبور هستند که به این امر مبادرت ورزند و این حق روسیه است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه