سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

تاخیر در رد شایعه تیراندازی در ساختمان نهاد ریاست جمهوری

تیراندازی در نهاد ریاست جمهوری شایعه ای است که در فضای مجازی دست به دست می چرخد و هیچ مقام اطلاع رسانی و یا امنیتی مرتبط با ریاست جمهوری این خبر را به طور رسمی تکذیب نکرده است.

نهاد ریاست جمهوری

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، در حالیکه خبر تیر اندازی در نهاد ریاست جمهوری در فضای مجازی دست به دست می شود هیچ مقام مسئول شایعه یا واقعی بودن این خبر را تکذیب نکرده است.

از سوئی پیگیری های خبری خبرنگار موج هم برای کسب خبر بی نتیجه ماند و برخی از مدیران که مسئولیت مستقیم اطلاع رسانی دارند از تکذیب خبر هم سر باز زده و پیگیری را به تیم حفاظت و سپاه ارجاع دادند.

خبری به نقل از منبع آگاه در برخی رسانه ها منتشر شده که حکایت از صدای مواد آتش بازی مربوط به جشن عروسی دارد.

همچنین معاون روابط عمومی سپاه حفاظت انصار المهدی، تیراندازی در اطراف نهاد ریاست جمهوری را تکذیب کرد و گفت که صدا ناشی از آتش بازی در مراسم افتتاح یک ساندویچی بوده است.

با این حال بازار خبر و شایعه مرتبط در این رابطه داغ است و تیراندازی سهوی یک سرباز هم جز شائبه ها و اخباری این که به نقل از منبع آگاه منتشر شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه