سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

جهانگیری:

دولت در حال تدوین لوایح شفافیت و تعارض منافع برای ارائه به مجلس است

معاون اول رئیس جمهور گفت: نظام اداری کشور در صورتی موفق است که مسیر توسعه کشور را هموار ساخته و منجر به افزایش رضایتمندی مردم شود.

جهانگیری/ تکریم و معارفه وزیر نیرو

به گزارش خبرگزاری موج، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور ظهر امروز سه شنبه ۳۰ مرداد در جلسه شورای عالی اداری، گفت: نظام اداری کشور که با هزینه های فراوانی همراه است در صورتی موفق است که مسیر توسعه کشور را هموار ساخته و منجر به افزایش رضایتمندی مردم شود.

وی با قدردانی از سازمان اداری و استخدامی کشور بخاطر پیگیری و اجرای برنامه جامع اصلاح نظام اداری، خاطر نشان کرد: اجرای نخستین برنامه جامعه اصلاح نظام اداری با دستاوردها و توفیقاتی همراه بود و دوره دوم این برنامه که برنامه ای سه ساله است و تا پایان دولت دوازدهم به طول خواهد انجامید نیز باید با جدیت پیگیری و اجرایی شود.

دوین لوایح شفافیت و تعارض منافع

معاون اول رئیس جمهور یکی از مهمترین اهداف توسعه دولت الکترونیک را افزایش رضایتمندی شهروندان عنوان کرد و گفت: توسعه دولت الکترونیک باید ضمن ایجاد شفافیت در فرایندهای اداری کشور، بستری فراهم کند تا شهروندان با آسایش و آرامش بیشتر از خدمات دولت بهره مند شوند.

جهانگیری همچنین با تاکید بر اهمیت قانون دسترسی آزاد به اطلاعات و اینکه همه دستگاه ها باید مکلف شوند برای اجرای مطلوب این قانون، اطلاعات خود را در سامانه مربوطه وارد کنند، خاطر نشان کرد: دولت آیین نامه این قانون که مصوب سال ۱۳۸۸ بود را تصویب کرد و امروز هم دولت در حال تدوین لوایح شفافیت و تعارض منافع برای ارائه به مجلس شورای اسلامی است که این دو لایحه گام هایی موثر در جهت مبارزه با فساد و سالم سازی اقتصاد کشور خواهد بود.

رسانه هایی که در زمینه مقابله با فساد فعالیت دارند، حتماً حمایت شود

معاون اول رییس جمهور افزود: رسانه ها و مطبوعات نیز نقش بسیار پراهمیتی در شفاف سازی و پیشگیری از فساد دارند که لازم است از رسانه هایی که در چارچوب قانون در زمینه مقابله با فساد فعالیت دارند، حتماً حمایت شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه