سرخط خبرها
  • بانوی ایرانی داور ۳ فینال سپک تاکرا بازی‌های آسیایی
  • تولید ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب بازیافتی
  • ضرب‌الاجل مرکز اطلاعات مالی برای صندوق‌های قرض‌الحسنه غیرمجاز
  • پلیس راهور علت تأخیر در پلاک‌گذاری برخی خودرو‌های نوشماره را اعلام کرد
  • فروش ارز در شعب منتخب بانک‌ها آغاز شد
  • علون پزشکی تهران: والدین، دانش آموز سرما خورده را به مدرسه نفرستند
  • جمشیدی و شاهی در پدل برنز گرفتند
  • اختلاف یک میلیارد تومانی قیمت مسکن بین مناطق تهران
  • سیاوش جمشیدی، از اراذل و اوباش مسلح سطح یک شهرکرد اعدام شد
  • آغاز ثبت‌نام دومین آزمون اختصاصی استخدامی افراد دارای معلولیت
  • سلطه آرین سلیمی بر آسیا؛ شانزدهمین طلای کاروان «شجره طیبه» به ثبت رسید
  • اعلام نفرات برتر کنکور ۱۴۰۵/ نتایج اولیه آزمون سراسری فردا اعلام می‌شود
  • پرواز‌های ایران و عراق به زودی از سر گرفته می‌شود
  • وقوع ۶ حادثه منجر به فوت در معابر پایتخت طی هفته نخست مهر
  • الگوی زراعت چوب تا اواسط پاییز اعلام می‌شود
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۵۰۰ هزار تومان
  • کمبود معلم در متوسطه اول نداریم
  • تداوم ترافیک هوایی با ۱۲ کشور همسایه
  • درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک
  • آغاز اجرای آزمایشی طرح «اعتبار ایرانیان» در دو بانک‌

مشاور رئیس جمهور در پنل نخستین کنفرانس امنیتی:

آشنا دو پایه اصلی دکترین منطقه‌ای ایران را برشمرد

رئیس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری «منطقه قوی تر» و «امنیت شبکه ای» را دو پایه اصلی دکترین منطقه‌ای ایران نام برد.

آشنا

به گزارش خبرگزاری موج، حسام الدین آشنا رئیس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری و مشاور رئیس جمهور در پنل نخستین کنفرانس امنیتی با بیان اینکه سخنان وزیر امور خارجه در این کنفرانس امنیتی «دکترین امنیت منطقه ای ایران» است گفت: «منطقه قوی تر» و «امنیت شبکه ای» دو پایه اصلی دکترین منطقه‌ای ایران است.

وی ادامه داد: فهم ایرانیان از مهمترین مصادیق تنش در منطقه شامل چند موضوع است، اولین مسئله جنگ است، جنگ منطقه ما را بسیار فرسوده کرده است.

مشاور رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از دهه ۸۰ میلادی تجربه مبارزه مستمر با تروریسم را دارد، گفت: مبارزه با تروریست های انتحاری و عقیدتی را برای اولین بار جمهوری اسلامی ایران در این منطقه تجربه کرده است.

وی دخالت بیگانگان را یکی دیگر از چالش های منطقه برشمرد و ادامه داد: انبار شدن تسلیحات کشتار جمعی در این منطقه، باعث ایجاد رقابت تسلیحاتی خواهد شد که در نهایت منجر به جنگ خواهد شد.

آشنا ادامه داد: به این باور رسیده ایم که هیچ کشوری نمی تواند با ناامن کردن کشور دیگری برای خود امنیت را به ارمغان بیاورد و این موضوع در اتفاقات چند سال اخیر در منطقه به خوبی مشخص شد.

مشاور رئیس جمهور با تاکید بر لزوم همکاری های منطقه ای گفت: وقتی کشوری برای مقابله با تروریسم مرزهای خود را کنترل نکند بدیهی است که تروریسم در منطقه گسترش خواهد یافت و یا اگر کشوری در مقابله با ریز گردها کوتاهی کند باید انتظار داشته باشد که کشور دیگری سیاست های آبی غلطی را در برابر او اتخاذ کند.

آشنا در پایان خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران در خصوص مبارزه با تروریسم و افراط گرایی، همکاری های زیست محیطی و سایر حوزه ها، اولویت را به همکاری های منطقه ای می دهد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه