سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

حقوق نمایندگان مجلس ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است

رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت که طبق قانون مدیریت خدمات کشوری، حقوق نمایندگان بدون اضافه‌کار و ماموریت باید بیش از ۱۰ میلیون تومان باشد اما رییس مجلس در ۵ - ۶ سال گذشته اجازه نداده حقوق نمایندگان از ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بیشتر شود.

غلامرضاتاجگردون

به گزارش خبرگزاری موج، غلامرضا تاجگردون، سه‌شنبه شب در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، توضیحاتی را در رابطه با موضوع افزایش حقوق نمایندگان مجلس ارائه کرد.

نمایندگان مجلس در طراز مدیران عالی کشور محسوب می‌شوند

وی در این‌باره گفت: نمایندگان مجلس طبق قانون مدیریت خدمات کشوری در طراز مدیران عالی کشور محسوب می‌شوند و در صورتی که اضافه‌کار و ماموریت دریافت نکنند، حقوق آن‌ها طبق این قانون ۱۰ میلیون و اندی خواهد بود.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه یادآور شد: من در 4 - 5 سال گذشته به عنوان رییس کمیسیون بودجه هر سال خدمت آقای لاریجانی رسیده‌ام که نمایندگان هم حق و حقوقی دارند، زن و بچه دارند، اجازه دهید حق‌شان را بگیرند؛ اما آقای لاریجانی، هیات رییسه و کمیسیون بودجه اجازه نداده‌اند در 5 - 6 سال گذشته حقوق نمایندگان از 5 میلیون و 700 هزار تومان بالاتر برود. در واقع نمایندگان اضافه‌کار و ماموریت دریافت نمی‌کنند. حتی ما گفتیم حداقل زمانی که به حوزه‌های انتخابیه می‌رویم، حکم ماموریت برای ما بزنید. حقش را نمی‌خواهیم.

در مجلس اصطلاحا دو کارت حلال و حرام داریم

تاجگردون یادآور شد: ما در مجلس اصطلاحا دو کارت حلال و حرام داریم که یکی مربوط به حقوق نمایندگان است. البته برخی نمایندگان مثل من عضو هیات علمی دانشگاه هستند و از آنجا حقوق می‌گیرند. برخی دیگر قاضی هستند و از قوه قضاییه حقوق‌شان را دریافت می‌کنند. اما کارت دیگر مربوط به آیتم‌هایی است که متعلق به نمایندگان نیست و شامل هزینه‌های دفاتر و کارکنان آن‌ می‌شود.

وی همچنین گفت: نمایندگان در شهرستان‌ها و تهران دفتر دارند. مثلا من در حوزه‌ی انتخابیه‌ام دو شهرستان دارم و در هر کدام دفتر دارم. برخی نمایندگان 4 شهرستان دارند. 6 میلیون تومان هزینه دفتر، 600 هزار تومان هزینه تلفن همراه (هزینه تلفن همراه من ماهیانه بیش از یک میلیون تومان است)، 2 میلیون و 900 هزار تومان حقوق نیروی همراه نماینده است و در صورتی که سه بار در ماه به حوزه انتخابیه سفر کنیم، پول بلیت هواپیما نیم‌بهاء محاسبه می‌شود.

برای نمایندگان مجلس در حد 250 میلیون تومان خانه رهن می‌ شود

رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در خصوص هزینه مسکن نمایندگان نیز خاطرنشان کرد:‌ البته این هزینه متفاوت است، اما نماینده‌ای که از شهرستان به تهران می‌آید، مجلس در حد 250 میلیون تومان برایش خانه رهن می‌کند که در پایان دوره مبلغ، بازگردانده می‌شود.

وی با اشاره به انتشار اخباری درباره حقوق نمایندگان، آن را رفتاری غیرمنصفانه نسبت به نمایندگان ملت توصیف کرد و گفت: 70 - 80 درصد نمایندگان همین الان در همین ساعت مشغول انجام اموری از وکالت‌شان هستند.

وی در بخش دیگری از گفت‌وگوی ویژه خبری، نسبت به جوسازی‌ها در خصوص لایحه بودجه ۹۷ انتقاد کرد و گفت: نوعی تشویش ذهنی در این باره ایجاد شده که ضرورت نداشت چنین فضایی شکل بگیرد. طبیعتا نمایندگان مجموع جهات را نگاه می‌کنند و آنچه کمترین آسیب را به مردم بزند، تصویب می‌کنند. مردم خیال‌شان راحت باشد. مباحث مختلفی که در بودجه مطرح می‌شود مورد توجه نمایندگان است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه